2777
2789
عنوان

دستم تنگ بود

565 بازدید | 53 پست

سلام بچه ها 

دستم تنگ بود از دوست صمیمیم مقداری پول قرض کردم

مامانم فهمید بهم میگه دلت خوشه شوهر کردی که از دوستت پول قرض بگیری

نمی‌دونم چرا خیلی بد دلم شکست😞💔

از مامانت میگرفتی بهتر نبود؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عب نداره عزیزم روزای بدم بالاخره تموم میشه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

وا چیه مگه . برا همه پیش میاد وضعیت اقتصادی خیلی بد شده انار کیلو پنجاه شده صدور پنجاه . همه چی گرون شده . این اولا . 

دوماً شاید بخوای یه خرید بکنی نخوای به شوهر بگی ، بلاخره دوستین عیب نداره یه موقع اون میده یه موقع تو میدی . سوما پیش اومده دیگه . 

من خودم به بابام رو زدم نداد بهم با اینکه داشت ولی به پسراش خیلی میده منم دلم شکست ولی دارم یاد میگیرم مدیریت مالی کنم . هنوز خیلی نقص دارم ولی کاچی به از هیچی . عیب نداره اینم میگذره به گوش در کن ، یه گوش دروازه

وا چیه مگه . برا همه پیش میاد وضعیت اقتصادی خیلی بد شده انار کیلو پنجاه شده صدور پنجاه . همه چی گرون ...

دقیقا برای برادرم خیلی خیلی خرج میگنن از بچگیمون همین بود به ماشین برای خریدن صفر۹۵۰میلیون اونوقت برای من....