2777
2789
عنوان

به نظرتون با خواستگارم ادامه بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟خانواده ات چی میگن؟به نظر خودت دیگه چه نکاتی داره؟یه چند جلسه دیگه برو بیا یهو زود تصمیم نگیر

مادرم خیلی پسند کرده میگه پسر زرنگیه از دستش نده از چهرشم خیلی خوشش اومده بود 

وقتی اصلا اعتقادات که نمازه رو نمیخونه دیگه به جی دقیقا میبنده جواب من نه هست برا من مهمه خیلی

اهل حلال و حرام اهل خدا بوددستش تو کار خیر هست

ولی خوب نماز برام مهمه 

اسی واقعیت جامعه یه عده جوون که زیر بار مشکلات اقتصادی کمرشون خمیده و انواع انحرافات دارن دیگه دوستان خودشون می‌دونن اگه آدم خوبی و صداقت داره بگو آره تو این دوره زمونه شوهر خوب پیدا کردن سخته 

جای شما بودم قبول نمیکردم به خاطر گقتیدشما مذهبی هستید انا اون مذهبی نیست بعدا ممکن مشکل برخورد کنید

الیته ایشونم اعتقاداتشو داره 

و خانوداه مذهبی داره ولی نماز نمیخونه

اهل حلال و حرام اهل خدا بوددستش تو کار خیر هستولی خوب نماز برام مهمه

ول کن تروقران من شوهرم اول نماز میخوند سفت سخت من نه الان من نماز میخونم اون نه مهم اینه زحمت کشه حلال حروم سرش میشه 

اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم ولی خوب احتمالا باهاش یکی دو جلسه ام برم بیرون ببینم چی میشه

اره چند جلسه دیگه برو باهاش توی شرایط مختلف اشناشو ببین چی میشه

ایشالا که هرچی خیره براتون مقدر بشه