2777
2789
عنوان

دختری که قبلا شوهرم عاشقش بوده رو پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست
چرا سعی داری هم انو از زندگیش دلسرد کنی هم خودتو

خودم راستش مشکلی ندارم چون شوهرم واقعا دوسم داره و زندکی خوبی داریم‌ . میخوام به تلافی وقتایی که با شوهرم حرف زده یکم اذیتش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون خودش ۱۰ ساله ازدواج کرده . سال ۹۴ عقد کرده ۹۶ ازدواج. ولی به نظرم هنوزم شوهرم براش مهمه

مهم نباشه شما مهمش کردی براش رفتی دنبالش و فالوش کردی و الانم هی داری بیشتر کنجکاوش میکنی و حساس 

اگه خدای نکرده چیزی شده و‌باهم اوکی شدن بدون مقصر خودتی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خب میدونم براش مهمه وگرنه اینکارو نمیکردم

یه چیزایی هم برای تو مهمه که بعد اون ممکنه روش زوم کنه و تلافی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

مهم نباشه شما مهمش کردی براش رفتی دنبالش و فالوش کردی و الانم هی داری بیشتر کنجکاوش میکنی و حساس اگه ...

شوهرم اصلا قضیه رو نمیدونه . بعدشم یه شهر دوره فقط میخوام انتقام روزایی که با شوهرم حرف زده رو بگیرم همین 

نمیدونم فقط با این فکر پیداش کردم که ببینم واقعا طرف کی بوده همین

نکن عزیزدلم نرو ب گدشته شخم نزن ک اسیب میبینی 

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

خب میخواستم زندگی مو ببینه

چراببینه عزیزم؟ حس کردی ببینه دیگ سمت شوهرت نمیاد!؟! ببین عزیزدلم توداری تحریکش میکنی ها نکن

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

چراببینه عزیزم؟ حس کردی ببینه دیگ سمت شوهرت نمیاد!؟! ببین عزیزدلم توداری تحریکش میکنی ها نکن

نه اصلا یه حسی دارم که نمیتونم توضیحش بدم . مثلا میخوام بدونه باردارم خب ؟ یا اصلا خودم میخوام بدونم اون کی بچه دار میشه چیکار میکنه و اینا