2777
2789

سه تا از دوستام هستن که دوتاشون بعد کلی سختی و عذاب ب عشقشون رسیدن. من به شدت واسشون خوشحالم❤️🥲ولی یه بغض عجیبی دارم. چون میدونم رسیدن ب عشق چه حس قشنگی داره💔همش با خودم میگفتم اگه من میبخشیدمش اینطوری بهش میرسیدم یعنی؟ اگه اون کارارو باهام نمیکرد الان باهم بودیم؟ همش میگم اگه عذابم نمیداد اینطوری ذوق همدیگه رو داشتیم؟ خیلی تلاش کرد منو برگردونه خیلی سعی کرد راضیم کنه ولی چه فایده دلم ازش بیزاره

خیلی حالم بده میشه دعام کنید لطفا💔؟؟؟

‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این حسادت نیست این حسرته که تو دلت مونده 

ولی قربونت برم به حست اعتماد کن تو دلایل کافی داری برای بیزار بودن از اون آدم 

فقط الان احساسی شدی 

خودتو مقایسه نکن خوشگلم سرنوشت ماها مثل هم نیست که 

شاید شما زندگی بهتری نصیبت بشه 

عزیزم این حسادت نیست این حسرته که تو دلت مونده ولی قربونت برم به حست اعتماد کن تو دلایل کافی داری بر ...

ممنونم قشنگ من

بله همینطوره خیلی برام حسرته

با اینکه هنوزم دلم باهاشه ولی هروقت میومد ردش میکردم

دلایلم زیاده❤️‍🩹

‌‌‌

ممنونم قشنگ منبله همینطوره خیلی برام حسرتهبا اینکه هنوزم دلم باهاشه ولی هروقت میومد ردش میکردمدلایلم ...

خواهش میکنم دوستم 

لطفاً وقتی دلایل منطقی داری حتی لحظه ای بهش فکر نکن 

در حقیقت ما حسرت اون آدم گذشته و نمی‌خوریم حسرت یه شاد بودن کنار آدم مناسب و میخوریم 

آدم مناسب اصلا وضع و به اینجا نمیرسونه

به من بگو

از بچگی میشناختیم همو. اون خودش اومد سمتم گفت مدت زیادیه عاشقتم و این حرفا...حتی گفت عاشق یکی ام که ولم کرد ولی فراموشش کردم منم گول خوردم یه مدتی باهاش موندم. جدا که شدیم بعد ی مدت اومد هی منو اذیت میکرد. میگفت من باهاش برگشتم و فقط اونو دوست دارم تورو نمیخواستم که. عکس دستاشونو میفرستاد و... هی عذاب میکشیدم. چندباری هم تکرارش کرد این کارو. البته این قضیه برا ۴ سال پیشه. الانم دوساله تمام که داره واسم تلاش میکنه ببخشمش. کلی تلاش کرد کلی کارا کرد قسم خورد که پشیمونه. اومد التماسم کرد. گفت واقعاا دوستت دارم و تازه فهمیدم کیو از دست دادم. حتی خانوادشم اومدن خواستگاریم. ولی نتونستم ببخشمش و حسرتش تا الان تو دلمه❤️‍🩹گلم ببخش طولانی شد خیلی دلم پره...🖤💔

‌‌‌

خواهش میکنم دوستم لطفاً وقتی دلایل منطقی داری حتی لحظه ای بهش فکر نکن در حقیقت ما حسرت اون آدم گذشته ...

دقیقاااا

حیف و صد حیف که دلم فقط با اون خوشه

بارها اومد ولی مقاومت کردم و رد کردم بخاطر ارزشم

عزت نفس خیلی با ارزشه کاش هر دختری اینو بفهمه

‌‌‌

دقیقااااحیف و صد حیف که دلم فقط با اون خوشهبارها اومد ولی مقاومت کردم و رد کردم بخاطر ارزشمعزت نفس خ ...

آره عزیزم متاسفانه من خودم هم همینم و حیرت یه نفرو میخورم اما اون هیچ وقت نیومد سمتم

آره عزیزم متاسفانه من خودم هم همینم و حیرت یه نفرو میخورم اما اون هیچ وقت نیومد سمتم

عزیزم

حتما لیاقتت بهتر از ایناس

آرزو میکنم قشنگتر و با ارزش تر از اون ادم برات بیاد

‌‌‌