2777
2789
عنوان

تن به هر ازدواجی ندید

98 بازدید | 8 پست

شوهرم پیرم کرده خستمممم خدایا به کی بگمممممم تروخدا دعا کنید بتونم راحت طلاق بگیرم من خستم به کی بگم قشنگ داره ازارم میده دست روم بلند میکنه داغونم کرده تروخدا دعا کنید راحت شم ازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالته و چندساله ازدواج کردی؟ازدواجتون سنتی بود؟چرا میزنه؟تا حال جلوش واستادی ببینی باز میزنه یا ن ...

۲۳ سالمه یکسال چهارماهه ازدواج کردم جلوش وایستادم باز میزنه

۲۳ سالمه یکسال چهارماهه ازدواج کردم جلوش وایستادم باز میزنه

کم سنی،تفاوت سنیتون چقدره؟کسی رو قبول نداره مثلا پدر و مادر خودش یا شما یا یه ریش سفید تو اقوام که توسط اون گوشش رو بپیچونی؟طلاق همیشه آخرین راه حله

میخوام بگم مطمئنی هیچ راه حلی نداره؟بعضی مردا با زبون و منطق،بعضی با نازو دلبری،بعضی وقتی زن جسارت و ابهت بخرج میده،یه عده با قهر طرف و هزار روش دیگه جلوش کم میارن

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

والا هیچکسو نداره

متاسفم

با خودت صادق باش اگه شرایطش رو داری با مشاور صحبتی کنی که چه بهتر،روشهای ممکن رو برو اگه واقعا جواب نبود اونوقت جدا شو و لطفا تو این فاصله بچه دار نشو،یا بااین دلخوشی که بچه بیاد خوب میشه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚