2777
2789
عنوان

انقد چهرهای عملی زیاد شدن که

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنی عزیزم.  نچرال همیشه زیبا تره

فقط تو ایرانه ک انقد خودشونو دستکاری میکنن و لخت میچرخن

کشور های دیگه رو ببین . حتی ابروهاشونم ب نمیدارن.  هم نچرال هم اعتماد بنفس دارن

شکیرا😍 از همه نظر عالیه. اصن آرایشم نمیکنه. باور کن موهای من مث اونه هرجا میخاستم برم دوساعت اتو میکشیدم سه بار کراتین کردم هفته پیش موهامو بعد حموم باز گذاشتم خودش خشک شد و فر شد فقط یکم روغن مو زدم براق شد

بخدا همه ازم پرسیدن رفتم آرایشگاه یا موی خودمه

اعتماد بنفسم انقد رفت بالا😂 خودتو هرطور هستی دوسداشته باش مطمعن باش همه عاشق اینن خودت باشی و خودتو دوسداشته باشی

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره والا،من درگذشته بعضیا بم میگفتن قشنگی ولی حالا خیلی خیلی زشتم،اکثرا خوشکل شدن نقص صورتشون برطرف ...

منم قبلت خیلیا از چهرم تعریف میکردن ،جدیدا تو عکسا میبینم بینیم خیلی بده

واقعا همه مثل هم شدن، هیچکی کرکتر ظاهری خودشو نداره مثلا بخوای به دوستت بگی فلان دخترو نگاه کن هرچی آدرس قیافه بدی همه همینن 😂 

من خودم بینیم برا پلیپ ام عمل لازم داره انقد بزرگ شده که بینیم رو کج کرده جدا از بد نفس کشیدنم ، ولی میترسم عمل کنم اونم زیبایی نه فقط پلیپ ظاهر بینیم تغییر کنه 

منم داشتم عکسامو نگاه میکردم دیدم خط لبخندم چقد عمیق شده به همسرم گفتم برم فیلر بزنم گفت دیوونه این یعنی تو از همه خوشحال تری همش داری میخندی که اون خط عمیق شده میخای بری پرش کنی؟ خدایی اعتماد به نفس دادن های همسرم نبود من تا الان سرتاپام عمل بود 😂سینه هامم بخاطر چاق لاغر شدن زیاد به نظر خودم لیفت لازم داشتن خجالت میکشیدم اوایل ک الان اعتماد به نفسم خداس چون همسرمم خیلی خوشتیپ و ازون خوشگل های خیلی مردونس کنار همم راه میریم همه دخترا نگاش میکنن ولی مردی که فقط تورو ببینه و همه چیت براش قشنگ باشه نعمته وگرنه جامعه که همه رو با فیل تر و عمل نشونمون میده 

واقعا همه مثل هم شدن، هیچکی کرکتر ظاهری خودشو نداره مثلا بخوای به دوستت بگی فلان دخترو نگاه کن هرچی ...

ب پای هم پیر بشید،شوهرمن همش میگه بدم میاد عمل کنی،دیگ نمیدونم بخاطر پولش میگه یا واقعا بدش میاد😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
ب پای هم پیر بشید،شوهرمن همش میگه بدم میاد عمل کنی،دیگ نمیدونم بخاطر پولش میگه یا واقعا بدش میاد😂

یبار بگو خودم پول جمع کردم ببین چی میگه 😂

ولی معمولا اگه طرفدار عمل باشن اقایون شرتشون هم میدن که زنشون شبیه فانتزیاشون شه 😂

یبار بگو خودم پول جمع کردم ببین چی میگه 😂ولی معمولا اگه طرفدار عمل باشن اقایون شرتشون هم میدن که زن ...

نه میگه عوارض دارن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید