2777
2789
نمیدونم چرا ولم کرده والا پدرم هم نمیدونم کیه

خب اون خانواده مادرتو نمیشناختن 

تاریخ زایمان و دربیار برو بیمارستان 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞😞😞حالم خیلی بده تو خوابگاهم دلم گرفته زیاد 😞26 سالمه و از 15 سالگی این قضیه رو فهمیدم و 11 ساله ...

حق داری.نمیدونم چجوری آرومت کنم.برات یه دنیا ارامش از خدا میخوام.

یه چیزایی حکمت خداست.بسپار ب خودش.

از کجا در بیارم؟

از همین خانواده که تحویل گرفتن 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بهم نمیگن ازم متنفرن عزیزم

شناسنامه ات چی 

چقدر عجیب ک بهش حسی داری

من۲۹ سالمه الان

۸ سالم ک بود مامانم رفت و هیچوقت دنبالم نیومد

الان تلفنی باهاش در ارتباطم کم و بیش اما راستش هیچ حسی بهش ندارم بود و نبودش فرقی نداره

در عین حالی ک میدونستم کیه و کجاس هیچوقت مادر داشتن رو تجربه نکردم

کاربر سال ۹۶ هستم
بهم نمیگن ازم متنفرن عزیزم

به نظرم مسئله مهمیه دست چنتا آدم بزرگ و بگیر بگو باهاشون صحبت کنن بهت تاریخی اسمی چیزی بگن

یعنی چی شناسنامه کجاش زده تاریخ تولدم رو میگی؟

آره و اینکه مگه نمیدونی کدوم بیمارستان بودی

به نظرم مسئله مهمیه دست چنتا آدم بزرگ و بگیر بگو باهاشون صحبت کنن بهت تاریخی اسمی چیزی بگن

دیگران نمیدونن که من این قضیه رو میدونم. روم نمیشه از کسی بپرسم اما راستش من خیلی دلم میخواد مامانم یا بابای خودمو ببینم و باهاشون حرف بزنم. اگر هم زندگی تشکیل دادن مزاحم زندگی شون نمیشم فقط در حد اینکه بتونم دو سه ساعت باهاشون حرف بزنم 

من خیلی احساسی هستم عزیزم.. خیلی زیاد

احساسی نباش

سعی کن بپذیری این سرنوشتت رو

حقیقتا دنیا انقدر زشتی داره ک ی جاهایی مجبوری بی تفاوت شی ک نابود نشی

سعی کن احساستو کنترل کنی 

کاربر سال ۹۶ هستم
آره و اینکه مگه نمیدونی کدوم بیمارستان بودی

میدونم اما شاید بهم دروغ گفتن واسه ی رد گم کردن.. 🙂

اما حالم بدتر میشه وقتی بفهمم مادر پدر واقعیمم ازم متنفرن 😞

اما کاش خوابم واقعی باشه. دلم یه مامان بابا یه خواهر کوچولو نوزاد یا دو سه ساله میخواد