2777
2789
عنوان

وکیل‌ها یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 22 پست
قبول نمیکنه میخوام با شکایت تهدیدش کنم مگه چیه؟ اگرم تهدید هم گوش نکرد دیگه واقعا شکایت میکنم

تهدید که اصلا با همون حرف میتونه برات سو پیشینه کیفری بسازه و‌حتی از لج بره شکایتت کنه...باهاش حرف نزن ک عصبی بشی حرف بارش کنی و تهدید و میتونه حق شرف بالای ۱۰۰میلیون ازت بگیره....اگر پول داری بسم ا... شنبه برو خدمات قضایی شکایت نامه ت بنویس

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه اونقدر ندارم نهایت ۵۰۰ تومن بتونم خرج کنم

شایدم با ۳۰۰تومن کارت حل شد اگر طرف مقابلت ادم نفهمی باشه هی باید بری و بیایی....محتوا فیلم‌چیه؟

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
شایدم با ۳۰۰تومن کارت حل شد اگر طرف مقابلت ادم نفهمی باشه هی باید بری و بیایی....محتوا فیلم‌چیه؟

خدا کنه ولی همین حوصله رفتن به دادگاه رو هم ندارم کاش میشد غیرحضوری ثبت کرد

خدا کنه ولی همین حوصله رفتن به دادگاه رو هم ندارم کاش میشد غیرحضوری ثبت کرد

یکی بفرست بره بگه پاک کن ادم بزرگ فامیل یا ب پدر و مادرش بگووووو بالاخره ی صاحبی داره این نفهم

هیچ وقت ب گذشته برنگرد