2777
2789

سلام خانم ها 

من خوابگاهی هستم من یه هم اتاقی دارم یه رفيق دارن اتاق دیگه هست اون رفیقشون میاد بهشون سر میزنه دو ساعت هستش شام میاد پیششون بعد میره سر صدا هم نمیکنه فقط هروقت میاد نه در میزنه نه چیزی همینطوری دور باز میکنه میاد تو منم بدم میاد دو شب پیش کنترل خودمو از دست دادم با صدای بلند گفتم چرا این دختر همش میاد اینجا شاید چیزی از ما گم بشه دزدیده بشه کی میخواد جواب بده چون دو ترم هست تو خوابگاه هستم میبینم چه دزدی ها که نمیشه اون دختر هم گفت من اصلا نزدیک تخت شما نمیشم که چیزی  ازتون گم بشه منم گفتم سر صدا میکنی من اذیت میشم با صدای بلند حالت دعوا گفتم اونم گفت باشه من شامم رو میخورم میرم ولی اصلا رفتارت درست نیست دفعه دیگه جور دیگه باهات رفتار میکنم منم گفتم میخوای چه گوهی بخوری جواب نداد شام خوردو رفت 

الان بچه‌ها من دو شبه عذاب وجدان گرفتم که چرا دعوا کردم باهاش اصلا دوس ندارم برم معذرت‌خواهی 

شما بگید چکار کنم 😪

یا خدا چته دختر 😐🙂

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بهترین راه عذر خواهیه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

میدونم کارم اشتباه بود متاسفانه مشکل عصبی دارم یه هویی عصبی میشم هرچی از دهنم در میاد میگم

برو باهاش صحبت کن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

میترسم از برخوردش

نترس آدم خوب و با شخصیتی بوده که چیز بدی بهت نگفته

خیلی رفتار ناپسندی بوده و یک جورایی تهمت دزدی زدی...باید دلیل ناراحتیت را مودبانه می گفتی و خواهش می کردی در بزنه قبل از وارد شدن...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم