2777
2789

پسرهای مجرد همین نظر در مورد دخترها دارن که دختر خوب نیست هرچی هست شوهر کرده اینها که موندن به درد نمی‌خورن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هست گلم .....هست

قابلاما دیقرلانیب آخاتارار آقزین تاپار . قبلمه می چرخه درشو پیدا می کنه . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
من که راضیم از آقاییم😂

خداروشکر خوشبخت باشی

همیشه راضی هستی یا الان بصورت مودی گفتی خوبه 

اگه همیشه راضی هستی میشه بگی چی باعث این تفاهمه شده چند خصلت و ویژگی بارز خودت و آقاییتونو‌بگین لطفا که باعث این تفاهم شده 

خداروشکر خوشبخت باشیهمیشه راضی هستی یا الان بصورت مودی گفتی خوبه اگه همیشه راضی هستی میشه بگی چی باع ...

همیشه اگه بگم راضیم که دروغ گفتم

ولی در نود درصد مواقع راضیم

خودم از نظر اخلاق تندخو و عصبی ام

ولی همسرم خیلی صبور همدل اروم خانواده دوست

اصلا اهل رفیق بازی و مشروب و… نیست

اولویتش منم

هرکاری بخواد انجام بده باهام مشورت میکنه

خودمم زن دلسوزی ام 

اهل حسادت و رقابت نیستم هرکاری از دستم بربیاد برای پیشرفت زندگیمون میکنم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.