2777
2789
عنوان

خانواده شوهرتون ادم حسابتون نکنن ولی شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 39 پست

عزیزم اگه زندگیتو میخوای تلخ نکنی ، هیچی بدشونو‌دیگه نگو

مردا ۹۹ درصد برعکسن وقتی بد خانوادشونو بگی  لج میکنن

ولی هرجا میره باهاش برو نذار بی صدا حذف بشی ، کلا هم بشین پیشش و کمک سبک بده ، مجبورا به خاطر برادرشون احترامت کنن، هرکیم نکرد نذار کهنه شه غر نزن فقط نظر شوهرتو بپرس بگو فلانی به نظرت رفتارش با من یه طوریه یا من اشتباه میکنم ؟ کم کم اونم دستش میاد چخبره، هرچقد باهات حرف زدن تحویل گرفتنم همونقدر بذار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه زندگیتو میخوای تلخ نکنی ، هیچی بدشونو‌دیگه نگومردا ۹۹ درصد برعکسن وقتی بد خانوادشونو بگی ...

اخه گفتم اینطوری حداقل بره تو خفا زنگ بزنه دل و قلوه بده اینقد جلو روم حرصم نده

نمیشه قطع رابطه کرد

چرا میشه 

تحمل هم حدی داره 

من آخرهفته که می‌شد استرس میگرفتم چون مادرشوهرم زنگ میزد پاشید بیایید شوهرم میگف پاشو تورو ببرم من برم باشگاه بعد باشگاه میام 

نمیتونستم برم نمیرم چون دعوا می‌کرد میرفتم کلی توهین بارم می‌کرد خودش و دختراش. من شهر غریب کسی رو نداشتم. چیزی نمیگفتم جلو شوهرم خوراکی میداد دستم که تو نخوردی ببر بخور. به شوهرم شکایت میکردم میگفت به عروس میگن آخرش صبرم تموم شد طوفان کردم چه طوفانی

کلا وقتی اخلاقشون اینه که محلت نمیدن باید مث بچه بچسبی به شوهرت ، یکمم کمک بدی که تابلو نباشه ، اینط ...

اتفاقا مرد های احمق زیادی هستن عادت دارن زنشون رو ببرن خونه مادرشوهر و خودشون برن بیرون بگردن 

اتفاقا مرد های احمق زیادی هستن عادت دارن زنشون رو ببرن خونه مادرشوهر و خودشون برن بیرون بگردن

درست میگی،بالاخره ما خانوما هم باید یع راهی پیدا کنیم😄

به نظرم هرکی با ما حرف زد باهاش حرف بزنیم هرکی حرف نزد ب درک جلوشون زنگ بزنیم شوهر که کی برمیگردی بیا دیگه 😅