2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیایید سوال مثبت هیجده

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 23 پست
واقعا ممنون از راهنماییت عزیزمنه میخوایم بریم مسافرت...

فدات عزیزم.اگر خیلی واجبه داخل ماشین یا جایی ک نوزاد نباشه یا حمام...ولی هیچ وقت پیش نوزاد اینکار نشه

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بخدا انجام ندادم

،،،فک کن تو پراید انجام بدی ؟؟؟من شوهرم حراسته میگه خیلی میبینم تو ماشین انجام میدن ،،،فک کن آدم چقدر بی عقل باشه این کارو انجام بده ،ترس فامیل و آشنا ندارن واقعا🤣

،،،فک کن تو پراید انجام بدی ؟؟؟من شوهرم حراسته میگه خیلی میبینم تو ماشین انجام میدن ،،،فک کن آدم چقد ...

عهعهعییییییییی خیلی ناجوره که.....میبینشون یعنی یا حس میکنه اینکار کردن....خب این خانم شاید مجبوره

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عهعهعییییییییی خیلی ناجوره که.....میبینشون یعنی یا حس میکنه اینکار کردن....خب این خانم شاید مجبوره

میبینشون ،،،میاد برا من تعریف میکنه ،،کارش حراسته بیچاره تا صبح نگهبانی میده ،،،این جور آدما هم معمولا بغل ادارات و جاهای شلوغ رو انتخاب میکنن خاک بر سرا

میبینشون ،،،میاد برا من تعریف میکنه ،،کارش حراسته بیچاره تا صبح نگهبانی میده ،،،این جور آدما هم معمو ...

عه نمیدونستم....فکر میکردم خیلیا نکنن😂😂با سی سال سن هنوزم ساده م

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
عه نمیدونستم....فکر میکردم خیلیا نکنن😂😂با سی سال سن هنوزم ساده م

ادمای درستی نیستن گلم ،،،کسی که خانواده داره و زنش براش ارزش داره هیچ وقت تو خیابون و ماشین این کارو انجام نمیده