2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب

خدا مارو برای هم نمیخواست ؛ فقط میخواست همو فهمیده باشیم !!! بدونیم نیمه ی ما مال ما نیست ؛ فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم !!!!  تموم لحظه های این تب تلخ ؛ خدا از حسرت ما با خبر بود !!!  خودش مارو برای هم نمیخواست ؛ خودت دیدی دعامون بی اثر بود 
وقتی که سوال میکنم از کجا بفهمم که جواب دادین وقتی از نی نی سایت خارج شدم

وقتی از نی نی سایت خارج شدی متوجه نمیشی..باید هی بیای سر بزنی ببینی کسی جواب بهت داده یا نه

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
یا اینکه چطوری پیامی که دادین یا من دادم رو پیدا کنم

اگه کسی بهت پیام بده یعنی جوابتو بده تو کامنتها ، اون بالا سمت راست کنار عکست که کوچیک شده هست ،یه علامت زنگ میبینی, اونجا تعداد جوابها به کامت نشون داده میشه به عدد،مثل الان که جواب خودم به خودتو میبینی

اگه کسی بهت درخواست دوستی داد،میتونه بهت پیام خصوصی بفرسته ،دوباره همون بالا کنار عکست یه نامه هست ،اونجا شماره میزنه مثلا عدد ۱ ،یعنی یه پیغام خصوصی داری

اگه کسی جزو دوستهای تو  باشه ،میری تو پروفایلت ،گزینه دوستان رو پیدا میکنی، روی شخص کلیک میکنی ،گزینه برای پیغام نوشتن داره

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
خب چطوری از نی نی ساین خارج شدم پیامم رو پیدا کنم ببینم جواب دادن یا نه

از نی نی سایت نمیخواد هی خارج بشی، صفحه سرچتو ببند ، دوباره تو سرچ بار تایپ کنی  نی نی سایت صفحه خودش باز میشه

روی عکس سمت چپ خودت بالای صفحه کلیک کن دو تا گزینه میاد ،خروج و نی نی سایت من ،بزن رو گزینه نی نی سایت من،یه صفحه میاد که بالاش یه علامت سه خط روی هم هستش، اونو بزن میری تو پروفیل خودت