2777
2789

درونگرای شدید درعین اینکه همه ی مسائلو خودم گردن میگیرم که حل کنم و هیچکس دلم نمخواد ازش باخبر شه و واقعا بعضی اوقات احساس میکنم باری بیش از حد توانم دارم به دوش میکشم و مجدد همینم تو خودم میریزم که چرا انقد تنهام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به ادمش داره و جایی که هستم اونجایی که بشناسم و زیاد رفته باشم و رفیقام باشن برونگرام

پس دوستای کمی داری احتمالن چون اینجوری سخت اشنا میشی

من کلن با ی عده حال میکنم با ی عده ن با اونایی که حال میکنم گرم میگیرم بقیه کلن ارتباط نمیگیرم

پس دوستای کمی داری احتمالن چون اینجوری سخت اشنا میشیمن کلن با ی عده حال میکنم با ی عده ن با اونایی ک ...

منم همینطوریم با کسایی که حال کنم میگم ومیخندم 

ازکسایی که خوشم نیاد کلا تصور میکنم نیستن 

منم همینطوریم با کسایی که حال کنم میگم ومیخندم ازکسایی که خوشم نیاد کلا تصور میکنم نیستن

من حتی خودمم نمیدونم دلیلش چیه

که از اونا خوشم میاد از بقیه نه😂

فقط میدونم خوشم میاد