2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعن باش چیزی میدونه ومیخاد۵۰و۶۰تومن!!!بعدم آیفون که نخریده گفت شیامی🥴

اخه بازم زیاده 

من چرا نمیتونم چیزی از جنس مخالف قبول کنم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

مامانم☺️

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

مامانم 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

خودم 

یکمشو بابام داد بیشترش خودم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
سوزیدی خواستی با حاشیه بکوبیش

👍🏻

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

عمم

اخرش اون دختره چیشد؟ کادو گرفتید یا هزینه سو برگردوندید

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اخه بازم زیاده من چرا نمیتونم چیزی از جنس مخالف قبول کنم

حالا اگه دادن بعد قبول نکن

گوشی مامانمه چون من گوشی نداشتم گوشیشو داد به من و خودش نوکیا ساده دست گرفت بعد از یه مدت سامسونگ لمسی گرفت ولی بعد ازدواج با اینکه شوهرم یه گوشی نو گوشه ی کمدش داشت و میدونست یه حس دینی دارم بابت گوشی مامانم ...گوشی نو رو نداد به من که قیمتش نهایت شش هفت تومن میشد و گفت فروختم با اینکه خودم بعدش گوشی رو تو کمد دیدم ....و اینجای دنیا فهمیدم هیچکسسسس پدر و مادر آدم نمیشه هرچقدرم یخمکی بگه دوست دارم