2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعن باش چیزی میدونه ومیخاد۵۰و۶۰تومن!!!بعدم آیفون که نخریده گفت شیامی🥴

اخه بازم زیاده 

من چرا نمیتونم چیزی از جنس مخالف قبول کنم

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

مامانم☺️

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خودم 

یکمشو بابام داد بیشترش خودم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
سوزیدی خواستی با حاشیه بکوبیش

👍🏻

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

عمم

اخرش اون دختره چیشد؟ کادو گرفتید یا هزینه سو برگردوندید

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اخه بازم زیاده من چرا نمیتونم چیزی از جنس مخالف قبول کنم

حالا اگه دادن بعد قبول نکن

گوشی مامانمه چون من گوشی نداشتم گوشیشو داد به من و خودش نوکیا ساده دست گرفت بعد از یه مدت سامسونگ لمسی گرفت ولی بعد ازدواج با اینکه شوهرم یه گوشی نو گوشه ی کمدش داشت و میدونست یه حس دینی دارم بابت گوشی مامانم ...گوشی نو رو نداد به من که قیمتش نهایت شش هفت تومن میشد و گفت فروختم با اینکه خودم بعدش گوشی رو تو کمد دیدم ....و اینجای دنیا فهمیدم هیچکسسسس پدر و مادر آدم نمیشه هرچقدرم یخمکی بگه دوست دارم