2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با ابجیمه یا مادرشوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 19 پست
خب پس بره مشکلات مالیشون هم به پشتوانه مادرش حل کنهعادت کردن بدبختیشونو با زنشون شریک بشنبنده خدا خو ...

بله  واقعا حالا زیاد کاری ندارم ولی خواهر من تو مجردی انقدر میگفت می‌خندید شاد بود از وقتی ازدواج کرده تو ۲۳ سالگی افسرده شده قرص میخوره.. 

پس این دیگه چه جشنی بوده؟ مناسبت این جشن برای نوه بوده یا مادربزرگ؟

علت این کارا اینکه چشم دیدن عروس رو ندارن. پس اگر قانونش اینه وقتی پدرشوهر جشن عروسی میگیره باید کل هدیه های عروسی رو برای خودش برداره چون هزینه ش رو اون پرداخت کرده.

واقعا حال آدم بهم میخوره از آدمایی که تو و منی دارن اونم برای پسر خودشون.

خب زن حسابی میخوای اینجور رفتار کنی جشن گرفتنت چیه؟ فقط دنبال دشمن تراشی هستی؟ سنگین بشین سرجات نه خرج کن و نه باعث ناراحتی دیگری شو

از این به بعد هم خواهرت نباید بازیچه دستش بشه در اینگونه موارد بگه لطفا زحمت نکشید احتیاج به جشن نداریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400589868]بله  واقعا حالا زیاد کاری ندارم ولی خواهر من تو مجردی انقدر میگفت می‌خندید شاد بود از وقتی ازدو ...[/QUOTE

دلشو به چی خوش کنه؟

به کی؟

مخصوصا الان که شرایط روحی خوبی هم ندارن به خاطر زایمان

الهی که خدا بهش آرامش بده

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
پس این دیگه چه جشنی بوده؟ مناسبت این جشن برای نوه بوده یا مادربزرگ؟علت این کارا اینکه چشم دیدن عروس ...

دقیقا رویی ک این زن داره هیچکسی نداره سنی ازش گذشته نمیدونم این پولو واسه چیش میخواد فقط با اون مراسمیی ک گرفت ک شبیه مراسمم نبود بخدا فقط ناهار داد باعث شد اعصاب آبجیم خیلی خورد بشه بعد تر از اون شوهر بچه ننشه ک همیشه پشت مامانشه

ببین واسه بچه آبجیم جشن گرفت هیچ شبیه جشن هم نبود ی مراسم گرفت تو خونه و ناهار داد بعد پول جمع کرد و ...

اشباهت اصلا چرا باید ایشون می‌گرفت و تو خونه ایشون باید شوهرش می‌گرفت تو خونه خودش یا نهایتا خونه اونا لود همسر ابجیت هزینه میکرد 

الانم همسر آبجی ات باید بره کادو های بچه شو طلب کنه 

مردم که نمیان پول غذایی که خوردن بدن میاان چشم روشنی و سر سلامتی بچه