2777
2789
قربون خدا برم.چی بگم

درسته خودم واقعا تحت فشارم به خاطر اضطراب دیگه همون آدم نیستم چقدر افت داشتم ولی خب واقعا به این نتیجه رسیدم خانواده ام منو درک نکنن حتی خودمم خودمو درک نمیکنم ولی خدا درکم میکنه 

اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قلبم میسوزه خیلی تنهام خیلی آدم دورم هست اما تنهام

بخدا درکت میکنم اما مگه میشه زندگی رو پاره پوره کرده و ازش خوشبختی درآورد؟ همینه که هست 🙂

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!

بخدا درکت میکنم اما مگه میشه زندگی رو پاره پوره کرده و ازش خوشبختی درآورد؟ همینه که هست 🙂

چرا یک با یک برابر نیست نمیفهممم واقعا چرا والا فقط میخوام خوشحال باشم سالم باشم ن چیز دیگ 

حساب دست دو نفره☺️

قویترین آدما کائین که با تنهاییشون به راحتی کنار اومدین و دارن زندگیشونو‌میکنن

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

بگو

من چند سال پیش که بعد کروناهم بود افسردگی گرفته بودم ولی از ائمه حضرت ابوالفضل....کمک خواستم (در حقیقت خدا به وسیله ی حضرت ابوالفضل) تو خواب دیدم یه چیزی رو میدم به مردی انگار افسردگی بود تو خواب حضرت ابوالفضل  رو هم میدم بعد اون خواب که پا شدم واقعا معجزه شده بود حالم خوب شده بود 

بخدا منو هیچکس درک نمیکنه هیچکس یعنی حتی مادرم

به خدا میدونه منم درک نمیکنن  خیلی سخته جوریه  هم که  همه رفتار میکنن انگار خودم خواستم افت تحصیلی داشته باشم  حتی خانواده ام که میدونن به خاطر اضطراب و...

چرا یک با یک برابر نیست نمیفهممم واقعا چرا والا فقط میخوام خوشحال باشم سالم باشم ن چیز دیگ

الهی :) 

همینه گلم

منم شرایطم افتضاحه 

بعضی وقتا میگم شاید خوشحالی حقم نبوده...

شاید هرچیز دیگه ای

من دیدم که آدمی می‌تواند شفای آدمی شود!