2777
2789
عنوان

بچه ها ارزوم شده مهاجرت به کره جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 27 پست
یه سوااال چجوری با افرهد خارج از کشور اشنا میشین ؟یعنی از چه طریقی برام سوال شد

اون کره ایه از اینستا

نروژیه از طریق این اپلیکیشن های دوستیابی،یه برنامه ای داشتیم برای معرفی ایران به خارجی ها اونجااشنا شدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوااال چجوری با افرهد خارج از کشور اشنا میشین ؟یعنی از چه طریقی برام سوال شد

من یه برنامه دارم

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
مردم اسیای شرقی جالب نیستند. روابطشون چارچوب نداره که.

چقد زر میزنی بدون اینک اطلاع داشته باشی😐😂من دقیقا بخاطر چارچوبی ک دارن دارم میرم بهتر از  تموممم دنیان   امریکا و اوروپا خوبن لابد

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
جوش مثل مینی چت داغون نیست که هست ؟متوسط اتفاقا واسه همین میخوام که با یه انگلیسی زبان حرف بزنم زبان ...

نه نیست خوبه‌جوش

واقعا آدم با ادب و شخصیتی هستی. کیف کردم.

خاهش میکنم دیگ تکرار نشه😘

وای پسرای کره ای وایب ترنسا رو میدن بهم ولی به هر حال مهاجرت مخصوصا به اونجا خیلی سختت

😂😂😂ترنس؟ عجب‌