2777
2789
عنوان

میخام از خونه پدرم برم و تنها زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا داداش من ۳۳ سالشه یه بار عقد کرد تو همون دوره عقد جدا شد از دختره....تو یه شهر دیگه شاغله میخاد انتقالی بگیره بیاد شهر خودمون ....مامانم بهش میگه اگه قراره برگردی برو خونه جدا بگیر واسه خودت

آخه داداشم اصلا اخلاق نداره،از طرفی خودش هیچ کاری نمیکنه تو خونه انتظار داره مامانم همه کارهاشو انجام بده

مامانمم دیگه پاهاش یاری نمیکنه خیییلی زانو درد داره

تو نزاربدبخت میکنه خودشو

من بدجنسم راستش

بدبختیش آرزوی منه

چون کلی زجرم داد،بارها بهم میگفت ترشیده

بزار بره بدبختش شه به درک،هر چند که میدونم خوشبخت میشه،همیشه شانس باهاش یار بوده

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

اگه میتونی حتما انجام بده ،بهترین کاره 

منم شوهرم فوت کرد برگشتم خونه بابام ولی خیلی داره بهم سخت میگذره همیشه دنبال یه راهم که برم تنها بشم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
جیکار کنیم بمونیم گوشه خونه؟

بالانر یکی گفت بزرگی کوچیکی یادش بده بزن دهنش بدت اومد ولی بد نگفت اون کاربر باید این بچه رو تنبیه کنی الان ب یه نفر جواب پس میدی بیرون خونه به صد نفر جواب پس میدی دردسرش هزار برابره

چندساله فثت شدهبچه داشتژ

دو سال 

نه بچه ندارم

💜