2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه دزدی کن

702 بازدید | 54 پست

آیابه نظرتون این کاردزدی نیس؟

پدربزرگم یه کتاب دعانویسی داره که ماله پدرش بوده وواقعایه کتاب واقعی دعاهای مختلف داره وپدرپدربزرگم قدیم باهاش دعامینوشته برامردم وواقعاتاثیرداشته مصبابخت یه دخترروبایه دعایی بسته بودش دیگه تاآخرعمرش ازدواج نکرد

پدربزرگم اون کتابه دستشه ولی ازش هیچ استفاده ای نمیکنه ومیگه این کارخووبی نیس وحرامه

شوهرم میگه برواون کتاب‌روازکتابخونه پدربزرگت بردار ببریم بفروشیم کلی پولشه یه ماشین خوب بخریم

گفتم اینکاردزدیه 

میگه نه نیست کتابی که استفاده نشده یه گوشه افتاده روکی میفهمه برداشتیم وبعدش کتاب دزدی محسوب نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

که  آره باهاش بیاد برا خودتم جادو بخونه و راحت جدا شی .خر نشو خواهشاً   

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

جدا از دزدی ممکنه خیلیا رو بدبخت کنه

عادی سازی نکنید!!!نیکا دیگه نمیتونه آهنگ بخونه. مهرشاد نمیتونه پیتزا درست کنه. سارینا خط چشم کشیدن یاد نگرفت. کیان رنگین کمان رو دیگه نمیبینه. خدانور نتونست شناسنامه بگیره. حدیث دیگه نمیرقصه. حنانه لباس عروسشو نپوشید. نوید دیگه کشتی نمیگیره. پژمان عروسی داداش رو ندید. حمیدرضا دیگه موتور سوار نمیشه.مهسا نتونست گوینده بشه. پونه و آرش نتونستن ماهگرد بگیرن. یلدا دیگه تولدشو جشن نمیگیره. مجید رضا تتوی شیر و خورشیدش شکست. ایلار دیگه خانم دکتر نیست. یادتون نره ها باشه؟ امضا تا ابد و یک روز خواهد ماند             عرب: این زنان هستند که مارا تحریک میکنند و اگر متواضعانه لباس بپوشند مشکلی نخواهد بود.           کوروش بزرگ : حجاب زنان پلک های مردانمان است چشم که هرزه باشد هرچقدر هم که حجاب داشته باشی همانطور که بخواهند تورا تصور میکنند. حرام زادگان عرب پرست ریپلایی ننمایید. 

چقدر از اینجور ادمایی که زرنگ بازی در میارن بدم میاد

اخه کتاب مگه مال توعه که هزار تا برنامه چیدی براش 

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

نکن 

هر دعای بدی ک ازش نوشته بشه اهش تورو میگیره

من نامزد سابقم مادرش دعا نوشته بختمو بسته

هرروز ک از خواب بیدار میشم نویسنده دعا و هر کی ک کتاب دعا داره و توو اینکاره با اون زنه رو نفرین میکنم