2777
2789
چرا خسته شدین؟

پیاده رویش واقعا زیاد بود

یعنی از هتل تا حرم ما بیشتر از ۳۰ دقیقه راه داشتیم، با اینکه هتلمونم خیلی دور نبود

از طرفی مسیرم واقعا سخت بود... موقع برگشتن ما یه راه حدودا ۷ ساعته رو دیشب ۱۷ ساعته برگشتیم که البته مشکل کاروانمون و گیت و... بود

کربلام ویروس اومده، هلال احمرشون شلوغه بشدت

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو رو خدا تو حرم دعا کن واسم به اسم کاربریم.من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه در حقمون هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و عزیزانم اصلا شل و ول و ساده و مظلوم و توسری خور و بدشانس و بدبخت نباشیم🥹🙏

ویروس از کی اومده ؟

نمی‌دونم دقیقشو

ما هممون دوشنبه اینا نابود شدیم ...ولی سه شنبه خیلی شدید تر شد دیگه هلال احمر دارو و جا دیگه نداشت اصلا 

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

سرماخوردگی داشتید ؟

هم سرماخوردگی هم التهاب روده... مخصوصا تهوع

خیلی بد بود واقعا این دو سه روز آخر

بنظرتون با دوتا بچه کوچک نروم بهتره بخاطر ویروس میگم؟

من نمی‌دونم الان شرایط اونجا چطوریه واقعا

نجف که خبری از بیماری نبود، با اینکه محیط شعرش آلوده تر از کربلا بود ولی فقط تو کربلا همچین موردی بود

من جای شما بودم حالا جدا از بیماری بخاطر شلوغی ام که بود بعد فاطمیه میرفتم، بازم نمیدونم

واسه کولر و پنکس سرماخوردگی ها .

خاموش کرده بودیم ما... نمی‌دونم اینو

ولی اون مشکل اصلیه تهوع بود، اکثریت مریضای درمانگاه تهوع شدید داشتن و سرگیجه کلا

من دوتا بچه کوچیک دارم بنظرت سخته؟دستمون به ضریح میرسه؟هوا چطوره؟کی بریم بهتره

سلام

نه شلوغ نیست

معمولا اربعین شلوغ میشه، بعدش هم عرفه.

میرسه بله. اصلا دست دست نکنین

با بچه کوچیک اربعین هم رفتن حتی. مشکلی نیس.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸