مامان_امین_جووون مدیر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6639 عنوان سوراخ شدن کیسه اب جنین | مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 20 پست خانوما من ۲۱ هفته هستم دیشب اندازه ته استکان ازم آب اومد بی رنگ و بی بو که شلوارم خیس از دیشب تا حالا سه چهار بار ازم اندازه چند قطره آب اومده که داغه این دفعه آخر توش دون دون سبز داشت این چیه؟عفونته؟ سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑 1404/08/15 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امین_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6639 تو برو بیمارستان زایشگاه اورژانسی سونوت میکنه اره اومدم بیمارستانم سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
مامان_امین_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6639 عزیزم من ۴۰هفته بودم کیسه آبم پاره شدآب سبزوقهوه ای بود سریع رفتم بیمارستان اورژانسی بردنم سزارین گف ... اره اومدم بیمارستان منتظر دکترم سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3820 چطور شدی؟ یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
مامان_امین_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6639 چطور شدی؟ دیشب رفتم بستری شدم مشکوک بودن آخرشم هیچی نبود ظهر امروز مرخص شدم. سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3820 دیشب رفتم بستری شدم مشکوک بودن آخرشم هیچی نبود ظهر امروز مرخص شدم. توی بارداری همش استرس و چالشه. متنظرم از دوران بارداری. انشالله که بسلامتی تموم بشه بارداریت و نی نی خوشگلت براحتی دنیا بیاد یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
مامان_امین_جووون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6639 توی بارداری همش استرس و چالشه. متنظرم از دوران بارداری. انشالله که بسلامتی تموم بشه بارداریت و نی نی ... اره هر روز یه بلای جدید ممنون از انرژی مثبتت بانو سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑