2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن من تو خونه خودم بخورم آرامش بیشتری دارم کلا از جاهای عمومی خوشم نمیاد یه فیلم میذارم میخورم

درونگرا نیستی ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من واقعا دوست دارم

و چندین ساله در ماه چندین بار میرم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

کم پیش میاد تنهایی برن کافه همه یکیو دارنخیلی جاها آدم میتونه تو اجتماع باشه مثلا کلاس فقط کافه ک نی ...

افرین ولی کلاس محیط علمیه 

کافه تفریحی

مثلا تو کلاس نمیتونی بلند بخندی و با دوستات درد دل کنی 

ولی هر چیزی در حد معمول قشنگه زیادش دلو میزنه

دقیقا 

دوست شوهرم یه کافه داره اونموقع که هنوز بچه دار نشده بودم اتفاقا نزدیک محل کارم بود شوهرمم نزدیک بود ساعت نهاری میگفت بیا میرفتم قهوه میخوردم شارژ میشدم خیلیم خوشمزهدرست میکرد قهوه ترکاشو پولم نمیگرفت چون شوهرمم کاراشو راه مینداخت 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

خب نگات کنن مگه کشته میشی😐😐😐😐وا حرف بقیه و نظرشون به یه ورت نباشه اصن چند بار بری دیگه اهمیتی ند ...

تو مشهدم 

میگم همه کاپلن بعد من تک و تنها برم بشینم به عاشقانه های بقیه نگاه کنم هرچی بخورم زهرم میشه حس خوبی بهم دست نمی‌ده نمی‌دونم چطور توضیح بدم 

منظورم اینه باید یکی کنارت باشه که خوش بگذره تنهایی حال نمی‌ده حس غریبی واقعا آدمو اذیت می‌کنه 

محیطش جالب نیست.مخصوصا کافه های بزرگ.رفتم دخترا و پسرا فقط برای نمایش اومده بودن انگار.یه تولد میخواستن بگیرن قبلش سیصدتا عکس گرفتن.بلند بلند خندیدن و یسری الفاظ زشت.انگار خونه باباشون.بابا محیط عمومی یکم رعایت کن