2777
2789
عنوان

دختر دایی بزرگم دزدیده شده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1120 بازدید | 51 پست
داداش همین پسره که دزدیدتش هکره😐خیلی خر تو خر شده امه اینکارایی که بگی رو میکنن چون خیلی واردن خدا ...

اووووو گوشیه پسره الان خاموشه؟؟

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووو گوشیه پسره الان خاموشه؟؟

نمیدونم

معلوم نیست 

وایییی خدا

شاید اصلا گوشیا و خط هاشو عوض کرده باشه

چون همه کاری ازش بر میاد

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

وای. چه مملکت بی درو پیکر شده

والا هرجا میریم ی صحابی داره

این منطقه و طایفه مادرم اینا دیگه زیاری بی در پیکر بیصحاب شده

یعنی ی اتفاقایی میوفته تعجب میکنی

خب من کاربری سوم ارمیتا su و ۲ تکاور لرستان هستم به دلیل تعلیقی  های زیاد کاربری هام این یکی کاربریم رو زدم

نمیدونممعلوم نیست وایییی خدا شاید اصلا گوشیا و خط هاشو عوض کرده باشهچون همه کاری ازش بر میاد

صب کن صب کن پسره با پیشنهاد پول دختره رو میده؟؟

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

از همین الان ترس افتاده تو دلم

نگران نباش عزیزم چون میدونن کی بوده‌و‌همه جا دوربین هست پیدا کردن و مانع خروج شدنشون برای پلیس میسره

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

به قرآن انگار تو تگزاس هستیماینقدر وه طایفه مادریم خطرناک و ترسناکنصد رحمت به خانواده پدری باز دنب ...

واییییی من باورم نمیشه این چه طرزشه انگار دوران شاه ویز ویزکه😂😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

داییت اجازه داده دیگ دزدیدن چرا

داییم اجازه نداده😐 گفته رو جنازه رد بشی دخترمو بدم بهت

اون بی همه چیز دزدیدتس

صب کن صب کن پسره با پیشنهاد پول دختره رو میده؟؟

عزیزم نفهمیدم چی گفتی

واییییی من باورم نمیشه این چه طرزشه انگار دوران شاه ویز ویزکه😂😐

هعی 

ی چیزایی هست تو محلمون که از اینم بدتره

ولی خب این فرق داره