2777
2789
عنوان

بی بی چک چند روز قبل هم جواب میده

209 بازدید | 26 پست

خانمهای گل من پنج روز به وقت پری مونده  سه شنبه عصر هم همراه ترشح لکه خون خیلی روشن دیدم بنظرتون فردا بی بی چک بزنم هیچ علائمی هم ندارم فقط زیر دلم درد میکنه و سوزش معده دارم 

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره چند روز قبل تست نکنی . اخه این همه عجله واسه چیه عزبزم . صبر کن حداقل یه هفته از موعدت بگذره ...

آخه نه ماه اقدامم خسته شدم دیگه😢

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
البته احتمال این رو هم بده که تو روزای آینده مثبت بشه😊

خدا از زبونت بشنوه آجی ولی خودمم واقع بینم ولی خیلی هم کم حوصله م و صبور نیستم

بي بي من شش روز قبل پري مثبت شد

ايشالا که داغشو نبینی ،شما لکه لانه گزینی هم دیدین؟

بیبی من چهار روز قبل موعد نشون داد

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
تو هم مثل منی 9 ماه اقدامم 10 اردیبهش موعدمه

عزیزممم ان شاالله امروز از امام حسین عیدی بگیریم ولی من عفونت شدید قارچی دارم که درمان نمیشه

اره ديدم در حد چند قطره صورتي بود 

برا من بعد از باشگاه میان ترشح چن قطره خیلی خیلی قرمز روشن دیدم معلوم بود خیلی تازه س ولی صورتی و قهوه ای ندیدم

عزیزممم ان شاالله امروز از امام حسین عیدی بگیریم ولی من عفونت شدید قارچی دارم که درمان نمیشه

آب نشاسته هست یا آب سرکه نمیدونم میگن بشینی توش خوب میشه

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋