2777
2789
عنوان

چرا ما دهه شصتی اینقدر سختی کشیدیم جواب ما رو کی میخواد بده🍀🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست
دوستم متولد ۶۳خواهر شوعرم متولد ۶۷امسال تازه معلمی قبول شدن و استخدام شدن😂😂😂😂😂تعداد زیادی از دو ...

میگم دیگه کار پیدا کردن تو این سن چه بدرد میخوره جوانی و شادابی ما رفت 🌱🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من دهه شصتی هستم و مشکلات شما را نداشتم و تمام هم کلاسیام درس خوندن رفتت دانشگاه و شاغلن منجمله خودم برای ازدواج هم دوران ما اسون تر بود از الان اینقدر تجملات بیهوده مد نبود. جهیزیه و خرج عروسی اینقدر سنگین نبود راحت خونه میخریدن اون زمان حتی یک معلم راحت خونه و ماشین میخرید. الانم میشه؟ من فکر میکنم ما دهه شصتی ها خیلی هم راحتتر بودیم و گوشی هوشمند و معضلات و اینهمه رل بازی و... زمان ما نبود. دوستی ها هم ساده تر و بی شیله تر، زندگی ها صمیمیت بیشتر منکه راضی ام. 

دهه های ۷۰ ۸۰ ۹۰ والی اخر هم سختی های مربوط به خودشون رو میکشن وکشیده فقط شکلش عوض میشه

نه دیگه ما اون دوران پسا جنگ و تحریم و ازدیاد تعداد دهه شصتی نبود امکانات و کار ورفاه سختی های تحمل کردیم الان هم کرونا و جنگ و گرونی رو دوباره تجربه کردیم پس ما کلی سختی کشیدیم🍀🌺

هعی سختگیریها و تعصب خانواده و مدرسه و دانشگاه هم بدتر اجازه بردلشتن سیبیل هم نداشتیم

اتفاقا خیلی بهتر بود اون زمان چون کسی دغدغه قیافه را نداشت الان بخاطر دغدغه قیافه و مد و لباس نوجونها دارن بیماری های عصبی و افسردگی میگیرن و شدیدا دچار رقابت شدن یک روز مژه بذارن یک روز ناخن، فردا عمل دماغ پس فردا فیلر لب، کدوم لباس بپوشن، افتادن در یک دور باطل از رقابت و استرس بیهوده، حالا اگر پول هم نداشته باشن حتی مورد بوده خودکشی کردن بخاطر نداشتن لباس مثل بقیه دوستاشون. 

نه دیگه ما اون دوران پسا جنگ و تحریم و ازدیاد تعداد دهه شصتی نبود امکانات و کار ورفاه سختی های تحمل ...

نه بابا اینا اکثرا با خانواده دعوادارن ناراحتی از زشت بودن و.سیگار و گل و دعوا دوستی جنس مخالف و دعوا واسه ایفون و فلان وسیله مارک دار و ووووهم اضافه میشه 

لایک نکنید .توروخدا 
والا من دهه شصتی هستم و مشکلات شما را نداشتم و تمام هم کلاسیام درس خوندن رفتت دانشگاه و شاغلن منجمله ...

خوش به حالت لابد شما جزو دهه شصتی عادی نبودید جزو خواص بودید بخاطر این مشکلات رو احساس نکردید چون اجازه ندادن شما مشکل رو احساس کنید والا همه این مشکلات رو احساس کردن و داشتن 

خوش به حالت لابد شما جزو دهه شصتی عادی نبودید جزو خواص بودید بخاطر این مشکلات رو احساس نکردید چون اج ...

والا من یک خانواده معمولی داشتم بدون هیچ سهمیه ای، تنها سهمیه من منطقه 1 بود، اتفاقا من فشار و رقابت شدید را خیلی هم حس کردم و چند برابرش تلاش کردم. اتفاقا هر دهه شصتی تلاش زیاد کرد واقعا خودش رو کَند از بقیه.