2777
2789
عنوان

سوال در مورد دارو دوفامد هر کی خورده لطفا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفت قطع کن و قرص جلوگیری او دی داد گفت روز سه پریودی تا بیستو یک روز که دوتا مونده تمام شده.بر ...

من تنطیم پریودی و بارداری از روز 14پریودی تا 24 روزی یدونه ب مدت 10روز

منم حین خوردن لک بینی داشتم و زودتر پریود شدم دلیل لک بینی چی گفت دکتر؟

چیزی نگف گف اگ فقط لکه بینی هس اقدام کن موردی نیس برا منم در حد نوار نبود لکه بینی خفیف هم نبود زیاد هم نبود ب رنگ قهوه ای تیره یا سیاه بود ت 10روز فقط مثل پریودی نبود روزانه دو سه قطره فقط روی دستمال کاغذی می اومد موقع سرویس رفتن چیزی نمیدیدم 

چیزی نگف گف اگ فقط لکه بینی هس اقدام کن موردی نیس برا منم در حد نوار نبود لکه بینی خفیف هم نبود زیاد ...

منم عین توام ..بعد که دورش تموم شد پریود شدم..من تبلی دارم اقدامم هستم برای بارداری..فولیکولام رشد نمیکنه ریز میمونه بدون دارو

منم عین توام ..بعد که دورش تموم شد پریود شدم..من تبلی دارم اقدامم هستم برای بارداری..فولیکولام رشد ن ...

درست مثل من .من بدون دارو فولیکولم 12هس سایزش .با دارو نمیدونم نرفتم سونو بیرون دکتر داخل مطب سونو میکنه