فکر کن داری داستان زندگی افرادی رو میخونی اجدادت تو اون زمان زندگی می کردن ببین چکار می کردن در چه زمانه ای زندگی می کردن و با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می کردن ، من تاریخ رو دوست دارم خیلی قشنگه😍😍🩷
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
داستانی و بعد هر درس خلاصه نویسی کنهیچ وقت حفظ نکن فرض کن ی داستانه کیبود و چیشد چه کرد
👌🤌❤️👏
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
من خودم رو جای شخصیت ها میذاشتم نمایشی حفظ میکردم از یادم نمیرفت دیگه😅😅
عالی 😂👏❤️
بردای درس های حفظی مثل تاریخ یه مبحث یا یک صفحه رو بخون و همونو شروع کن به درس دادن مثلا صندلی رو دانش آموز فرض کن و براش توضیح بده شاید احمقانه بنظر بیاد ولی مشاورم این روش رو سال قبل پیشنهاد داد یا مثلا خلاصه نویسی و نکته برداری کن