2777
2789
عنوان

خیانت😔

251 بازدید | 10 پست

انقدر گریه کردم دارم میمیرم . دست و پام میلرزه 😔انقدر وسط گریه هام با خدا حرف زدم ازش کمک‌خواستم ولی میددونم هیچ نگاهی بهم نمیکنه😔😔

دلم شکسته ، نمیتونم باور کنم بهم خیانت کرده باشه

رابطمون خوبه خیلی خوبه ، باهام خیلی خوبه مثل روز اول همش قربون صدقه همه چی عالی ، اخرین باری ک همو دیدیم یکی دوروز پیش مثل همیشه کلی قربون صدقم رفت و همه چی خوب بود

ولی نمیدونم چرا حس میکنم بهم خیانت میکنه😔نه اینکه با کس دیگه ای باشه ولی حس میکنم ته دلش کس دیگه ای رو دوست داره از اطرافیانش 

انقدر فکر کردم دارم دیوونه میشم

این فکر بیشتر از یه سالع باهامه یعنی اینهمه وقته فکر میکنم کس دیگه ای رو دوست داره، ولی از طرفی هی خودمو قانع میکنم میگم اگه فلانی رو دوست داشت که مجبور نیست با تو باشه باهات بهم میزد میرفت با همون !

ولی باز فکرا میان سراغم😔بخدا انقدررررر حالم بده ارزوی مرگ‌میکنم کل این ی سال رو هرشب ب این موضوع فکر کردم ، حالا امشب حالم‌خییییلی بدتر از همیشست

از طرفی خیلی دوستش دارم نمیتونم کنارش بزارم😔بنظرتون چیکار کنم!؟ با خودش اصصصصلا نمیخام حرف بزنم راجب این قضایا چون نمیخوام بفهمه حساسم یا مصلا حسودی میکنم به دور وریاش

توکه حتی نمیدونی خیانت میکنه یا نه حالت براچی بده دقیقا😐

نمیدونم حس ششم

اگه بره خونه همون اقوامشون ک فک میکنم دوسش داره حالم بد میشه باخودم میگم حتما رفته ک اونو ببینه 

وگرنه اتفاق دیگه ای نیوفتاده صرفا سر همین قضیه رفت و امد حس میکنم کس دیگه ایرو دوس داره😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یروز وسط صحبتهات ازش بپرس بنظرت چی باعث میشه یه نفر خیانت کنهجوابش یه نوع اعترافه

راجب خیانت خیلی باهاش حرف زدم ولی اشاره نکردم به اینکه تو با فلان شخص بهم‌خیانت میکنی

اما هممممیشه خیلی از ته دل میگه عمرا بهت خیانت نمیکنم فکراتو بزار کنار حتی جون مامانشو قسم میخوره میگه هیچوقت خیانت نمیکنم و فکر کس دیگه ای رو هم نکردم جز تو

اما به این حرف اعتمادی نیست چون شایدمنظور اون از خیانت این باشه که بره با یه شخص دیگه

و اینکه تو دلش کس دیگه ای رو دوست داشت باشه از نظرش خیانت نباشه! نمیدونم دارم دیوونه میشم

خداعقلت بده

بخدا

واقعا نیاز به مشاور یا حداقل قرص عصاب و افسردگی دارم اما جرئت ندارم ب مامانم اینا بگم 

چون میگن نونت کمه ابت کمه؟ چرا افسرده باشی چرا عصابت خراب باشه

بخداواقعا نیاز به مشاور یا حداقل قرص عصاب و افسردگی دارم اما جرئت ندارم ب مامانم اینا بگم چون میگن ن ...

خب با مشاوره تلفنی1480 یا 1570 صحبت کن رایگانه

یا به سامانه نوشتاری بحران پیام بده تا کمکت کنن

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛

حساس نشو تو که چیزی ازش ندیدی

بهش اعتماد داری؟

فکر کنم قبلا خیانت دیدی میترسی

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

حساس نشو تو که چیزی ازش ندیدیبهش اعتماد داری؟فکر کنم قبلا خیانت دیدی میترسی

نه واقعیتش خیانت ندیدم کلا از روز اول شک دارم حس ناکافی بودن دارم نمیتونم باور کنم یکی منو دوست داشته باشه برای همون به همه چی شک دارم تازه الان خیلی بهتر شدم قبلا بخاطر یه نگاهه اتفاقی زمینو زمان رو یکی میکردم