2777
2789
عنوان

بابام برام لب تاب خرید عداب وجدان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه

چطور؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

ای جانم پایدار باشید

ممنونم قشنگم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

فدات بشم گلم بله عزیزم اگه خدا بخواد

انشالله همه چیز به بهترین نحو براتون پیش بره عزیزدلم...

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

خوب درس بخون و دختر بهتری باش هر چند مشخصه الآنم هستی و به جاهای بالا برس که پدرتون وقتی یادش میاد ب ...

فدای تو بشم گلم 

والا قراره برا ۲ز ۳تا دانشگاه ایتالیا اقدام کنم 

حدودا ۱۲۰یورو باید آپ فی بدم میشه حدودا ۲۰تومن 

اگه پذیرش نتونم بگیرم شرمنده میشم 

چون ام فی غیرقابل برگشته 

از طرفی ۷هزتر یورو تمکن میخواد که پولشو نداریم ، رو فروش یه ملکی حساب کردم که اصن معلوم نیست تا اخر امسال بخرن یا نا

والا درآمدش متوسطه بازنشستوالا حدودا ۱۲۰تومن تو کارتش داشت البته برا خونه داره خرج میکنه .وسیله اینا ...

دیگه حالا که برات گرفته لذت ببر استفاده کن سعی کن بیشتر هواشو داشته باشی ، بابا ها پول داشته باشن برا بچه هاشون وسیله بگیرن خودشون دوبرابر ذوق میکنن و لذت میبرن

بعد که ایشالا سر کار رفتی جبران کن ، ما پدر و مادرها نسبت به خرجی که برای بچه هامون بکنیم عذاب وجدان و ناراحتی نداریم حتی اگه بدونیم قرار نیست بعداً جبران کنید 🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فدای تو بشم گلم والا قراره برا ۲ز ۳تا دانشگاه ایتالیا اقدام کنم حدودا ۱۲۰یورو باید آپ فی بدم میشه حد ...

شما تلاشتو کن 

و اینکه تو ایران هم میتونی موفق باشی و جبران کنی عزیزم ❤️