2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با بابامه یا من

122 بازدید | 6 پست

کافیه تویه چیزی برخلاف میل بابام رفتار کنم بابام فورا میگه تا وقتی که مامان بابات ازت راضی نباشن مطمئن باش به هیچی نمیرسی 😐

اونم واس مسائل پوچ و بی ارزشااا

مثلا من حجاب برام قابل احترامه ولی دوس ندارم حجاب داشته باشم برا بیرون روسری و اینا نمیزارم 

گیر داده به روسری میگه باید روسری بزاری خب نوکرتم من اینجوری راحتم دوس دارم هر جور دلم خواس زندگی کنم

این جمله ش خیلی رو دلم سنگینی میکنه که میگی ما ازت راضی نیستیم 

انگار من به دنیا اومد که فقط اونا رو راضی نگه دارم بخدا تهش بازم راضی نمیشن و انتظاراتشون هی میره بالاتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بابات ۱۰۰درصد درست نیست،ولی خب شماهم فرزند صالحی باشی،کافیه براشون،برده شون که نیستی

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من همش میگم چشم ولی کار خودمو میکنم 🫠😂

خیلی جاها ممکنه پدر و مادر درست بگنااا 

ولی مثلا تو مثالی که زدی من حق رو به شما میدم

آفرین  ارزش نداره که هی بحث و درگیری داشته باشین هم اون دلخور بشه هم شما اعصابت خرد بشه 🌸

کارتو خودتو بکن  گاهی هم با اون بنده خدا مدارا کن 😂