2777
2789
عنوان

بچه های دبیرستانی و کنکوری و پشت کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2611 بازدید | 178 پست
اسی مدرسه خاصی بودی؟سال اخر مدرسه رفتی؟من دوازدهمم و مشاور ندارم،،بنظرت مشاور خیلی تاثیر دارهمن مدرس ...

وای وای منممم 

اختصاصیم عقبهه 

میای با هم هدف گزاری کنیم برسونیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو بگو زیر صفر هدفت دندون شهید بهشتی که نیس قطعا میتونی

توروخدا بگو چه حذفیات داشته باشم 

از زیست فصل۱،۲دوازدهم فعلا خوندم و تست زدم ازمونم زدم 

از زیست دهم ۴فصل خ ندم دست و پا شکسته 

از زیست یازدهم تقریبا۳فصل 

شیمی و فیزیکم صفره 😭

از ریاضی معادله نامعادله و مثلثات و تابع و حد کلا میخونم 

از شیمی فصل۲یازده سرعت و قانون هس اینا رو حذف کردم 

از فیزیکم مدار و مغناطیس 

چکار کنم راهنماییم میکنی ممنون میشم امکان مشاور گرفتن ندارم خیلی گیجم

گلم خودت چن تا منبع زدی و چه آزمون هایی؟چن تا آزمون جامع؟و رفع اشکال دوران جمع بندیت چطور بود؟اگه وق ...

من هرچی دستم اومد زدم 

ازمون جامع هم فک و فراوون

جمع بندی هم کتاب گرفتم موج ازمون

خانم دکتر آینده ؛)

اشکالی نداره هنوز کلی وقت هست تا خرداد ماه میتونی خودتو برسونی ولی دیگه قرار نیست وقت تلف کنی فقط شر ...

من چند وقت پیش رفتم یه جلسه پیش مشاور معروف شهرمون گفت برات یه برنامه دوساله مینویسم ک امسال رو نهایی تمرکز کنی سال بعد رو کنکور

همینو ک شنیدم اصلا به باقی حرفاش توجه نکردم ،،،خب اگه من قرار باشه امسال فقط رو نهایی تمرکز کنم ک خودم مثل بچه ادم برنامه ریزی میکردم و میخوندم ،،همچین کار عجیب و سختی نمیخواست کنه ک امسال فقط واسه نهایی بهم برنامه بده

یعنی هیچ ارزشی برای همه تلاشای این مدت من قائل نشد بگه این حتما یه امیدی داره ب کنکور امسالش ک داره تست میزنه

دیگه بخاطر همون بود حس کردم مشاور مناسب نیست البته شاید بقیشون اینجوری نباشن این یکی خیلی عجیب بود💔

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

وای وای منممم اختصاصیم عقبهه میای با هم هدف گزاری کنیم برسونیم؟

نه اشتباه ترین کار ممکن با هم خوندنه اصلا این کارو نکن🫠

توروخدا بگو چه حذفیات داشته باشم از زیست فصل۱،۲دوازدهم فعلا خوندم و تست زدم ازمونم زدم از زیست دهم ۴ ...

ببین زیست رو نمیشه خذفی داد چون خیلی ترکیبیه 

برای شیمی اگه من جات بودم فصل ۳ دهم فصل ۲ یازدهم خذف میکردم یعنی مسائل ترموشیمی و انحلال پذیری 

برای فیزیک حذف مدار و الکتریسیته اوکیه ولی مغناطیس راحته حذفش نکن 

برای ریاضی هم فقط سوالای کنکور سال های قبلو خوب خوب کار کن

خانم دکتر آینده ؛)

ببین زیست رو نمیشه خذفی داد چون خیلی ترکیبیه برای شیمی اگه من جات بودم فصل ۳ دهم فصل ۲ یازدهم خذف می ...

اسی یعنی حتی اگه کسیم ک هدفش رشته های تاپه اینارو حذف کنه مشکلی براش پیش نمیاد؟