2777
2789
اون حرف اون هیچ ضرری برای تو نداشت ولی اینکه اینو دو سال با خودت تو ذهنت نگه داشتی کلی بهت ضرر زده ...

خوب به نظرتون باهاش چجوری باسم توی مهمانی پاگشایی که مامانم میگیره؟؟ منم پاگشاش کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم چیزی نگو. این بسیار اشتباهه همون موقع جواب نمیدین بعدش موضوعی پیش نیومده میخواین تلافی کنید ...

خوب به نظرتون باهاش چجوری باسم توی مهمانی پاگشایی که مامانم میگیره؟؟ منم پاگشاش کنم؟؟

قبلا خیلی روابطمون بهتر بود اما توی این سالهای اخیر کمتر شده هم بخاطر مشغله من و هم شرایط

خوب به نظرتون باهاش چجوری باسم توی مهمانی پاگشایی که مامانم میگیره؟؟ منم پاگشاش کنم؟؟ قبلا خیلی روا ...

بزارین بزرگترا اول پاگشا کنن.والا من رو دختر عمه ها یا خاله ها پاگشا نکردن.

سنگین باشین.احترام مهمون هم حفظ کنید.

متلکی گفتن اگه جواب محترمانه داشتین همون موقع جواب بدین با خنده.

نه نیازی به تلافی هست

نه حرص خوردن و فکر کردن

فقططططط از روی حسادت این حرفو بهت زده..و مطمئن باش خودش به اندازه ی کافی حرص خورده بود که اینو گفت

پس بخند و از زندگیت لذت ببر😍😍

دقیییقا نمونه ش رو داشتم😃

البته به من حرف خییلی بدی زد و من قطع رابطه کردم باهاش

شما انقد گذاشتی بگذره ممکنه بگی اصلا طرف یادش نیاد یا اینکه انقد مهم جلوه نکنه براش که شما بخاطرش دو ...

آدمِ زرنگ یه پاش چاله است بزار احساس زرنگی کنه ولش کن زندگیت رو کن بزاار خدا و زمان خودشون جواب حرفش رو بدن

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

تو سعي كن عادي باشي  اگر واكنش نشون بدي يعني حرف اون درسته ، اگر جايي ديديش سعي كن با همسرت خيلي صميمي باشيد و با هم خوب و دوستانه رفتار كنيد  اين بهترين جواب براي كسي است كه عشق و علاقه شما را زير سوال برده

زندگی خالی نیست ، مهربانی هست، سیب هست، ایمان هست ، آری تا شقایق هست ،زندگی باید کرد...🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
بزارین بزرگترا اول پاگشا کنن.والا من رو دختر عمه ها یا خاله ها پاگشا نکردن. سنگین باشین.احترام مهمو ...

نه مطمئنم الان دیگه اینجور نیست که بخواد متلک بزنه و‌دلیلی هم برای این کار نیست

چه میدونم والا اون موقع شرایطش نبود چون اون لحظه که نمیشد بعدش هم نشد زنگ بزنم بهش گلایه کنم چون قرا ...

کسی ک بخواد نیش بزنه دوباره هم میزنه صب کن دوباره تا یه حرفی زد بهش بتوپ و حرف گذشته رو پسش بکش الان بی مقدمه میخوای از دوسال پیش گله کنی ولش کن بابا جو گیر میشه فک میکنه حالا کیه ک انقد حرفش تاثیر داشته ک هنوز یادت نرفته

کار خوبه خدا درست کنه
نه مطمئنم الان دیگه اینجور نیست که بخواد متلک بزنه و‌دلیلی هم برای این کار نیست

پس عادی باشین.

پاگشارو نمیدونم چون تو شرایط شما نیستم.

من از کسی خوشم نیاد و رفتارش آزارم بده اصلا دلم نمیخواد باهاش رفتو امد کنم.

ولی میخوایی از خانوادتون هم مشورت بخواین.