2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اصلاااا مناسب نیست . خیلی زنونس . من اینو بدلشو تو یه مغازه دیدم میخواستم بدلیجات بخرم ، ا ...

این نرمال‌ترین خواسته دخترمه🤣🤣🤣

یه چیزهایی رو از وسایل من میخواد که خودم گردن نمیگیرم انقدر از مد رفته باز این ساده هست

این نرمال‌ترین خواسته دخترمه🤣🤣🤣یه چیزهایی رو از وسایل من میخواد که خودم گردن نمیگیرم انقدر از مد ...

ای بابا🤣🤣

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

من عکسو ندیدم:(ولی بهش بگید خوشگل ترش رو واسش میخرین این مناسب سنش نیست مسخرش میکنن راضی میشه

گذاشتمش باز

واقعاً می‌خریم براش ولی موقع خریدم هم یه چیزهایی به ذهنش میاد که تصمیم می‌گیرم نخرم😅

وای پشمام حقیقتا😂 عجب انتخابیمعلومه زیورالات سنگین دوست داره

یکی دیگه از علایقش رو گذاشتم

این مال زمان دایناسورها هست

و خودم رو‌ تیر بارون کنن هرگز ازش استفاده نمی‌کنم ولی دخترم 🤦🏼‍♀️😅

ولی بچه باهوشیه😂 من خودم از طلا خوشم نمیاد ن اینکه بدم بیاد ها ترجیح میدم متفاوت بپوشمهمیشه هم ظریف ...

من اصلاً طلا استفاده نمی‌کنم

حتی خیلی وقت‌ها حلقه هم دستم نیست