2777
2789
از کسی که مرد دوزنه دنبال میکنه و درگیرشونم هست بیشتر از این انتظار عقل و شعور داشتن انتظار نمیره

بروگمشو بیشعور 

اره ازکسی که بی دلیل به بقیه توهین می‌کنه انتظار شرف نمیره بی شرف

بروگمشو بیشعور اره ازکسی که بی دلیل به بقیه توهین می‌کنه انتظار شرف نمیره بی شرف

برو مرد دوزنه دنبال کن چیکارت دارم 👹

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اسکل با اینکه هم ولایتی مادرمه و میشناسیمش ولی اصلا به گوزم هم نمیگیرمش که چه گوهی میخورنهمش کصا ...

واقعا دو تا زن داره 

من اصلا نمیتونم باور کنم همش میگم اینا فیلمشونه اصلا زنش نیست

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌    

این اسکل با اینکه هم ولایتی مادرمه و میشناسیمش ولی اصلا به گوزم هم نمیگیرمش که چه گوهی میخورنهمش کصا ...

راسته که عالیه خواهرشوهر مریمه؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

واقعا دو تا زن داره من اصلا نمیتونم باور کنم همش میگم اینا فیلمشونه اصلا زنش نیست

نه زنشه

مردک همچین غلطی کرد تازه یادش افتاد خودشو معروف هم کنه

ولی این جداییاشون همه فیلمه ویوشون اومده پایین حقیرها

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

من دنبالشون نمیکنم اما هر از گاهی میرم چکشون میکنم و به اسکول بودنشون میخندم😂

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان وضع مالشون خیلی خوبه؟ دوتا زنش کنار همن؟ واقعا مشکلی ندارن باهم؟

اره وضعش خوبه

در کل واسه شواف هم که شده همو تحمل میکنن تا تو اینستا سر زبون باشن

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.

چون علیه قبول نکرده دو هفته بمونه خونه از سمانه که مدرسه داره نگه داری کنه و مریم نتونسته با علی بره جم و دوباره علیه باهاش رفته 

الان شاکیه که علی نوبت و عدالت رو رعایت نمیکنه 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

نه زنشهمردک همچین غلطی کرد تازه یادش افتاد خودشو معروف هم کنهولی این جداییاشون همه فیلمه ویوشون اومد ...

من یادمه اولین باری که پیجشو دیدم چند سال پیش بود که تازه میخواست معروف شه  وضع خونه زندگی شون افتضاح بود رسما رو موکت زندگی میکردن بایدم دنبال بلاگری بره 

الان ادم شده برای خودش

ز اختیار جهان عقده‌ای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی‌ اختیار نگشاید 💌