2777
2789
عنوان

میشه یه حس ششمی بیاد دارم دق میکنم بخدا قلبم تو دهنمه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 67 پست
جانم

وای مرسی اومدی عزیزم

عزیزم علیرضا دلیل اینکه 4 روزه نیست این مشکل و بیماریشه ؟ یا همون مشکل خانوادگی که گفت براش پیش اومده ؟

تو طالعم چه نوع همسری هست ؟ علیرضا تو طالعم هست ؟

میشه سوال اولمو حتما حتما جواب بدی خیلی خیلی نگرانم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جانم

وای مرسی اومدی عزیزم

عزیزم علیرضا دلیل اینکه 4 روزه نیست این مشکل و بیماریشه ؟ یا همون مشکل خانوادگی که گفت براش پیش اومده ؟

میشه سوال اولمو حتما حتما جواب بدی خیلی خیلی نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

@mehtajon‍ 

عزیزم میشه بیااای خواهش میکنم خیلی استرس دارم واقعا ممنونت میشم امیدوارم بتونم لطفتو جبران کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون خانوادگی گلی دختر خودش طوریش نیست@علمغریب‍ ایشون از من خیلی حرفه ای ترن تو حس ششم

بنظرت پارتنر من چشه نیستش الان یه هفتس 

اونم همیشه میگف مشکل قلب داشته 🥲

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀

وای مرسی اومدی عزیزمعزیزم علیرضا دلیل اینکه 4 روزه نیست این مشکل و بیماریشه ؟ یا همون مشکل خانوادگی ...

مشکل خانوادگیه عزیزم نگران نباش

احتمال اینکه با علیرضا ازدواج کنی ۵۰/۵۰

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

مشکل خانوادگیه عزیزم نگران نباشاحتمال اینکه با علیرضا ازدواج کنی ۵۰/۵۰

مرسی عزیزدلم میشه این سوالمم بگی قول میدم دیگه هیچی نپرسم

مهندسی کامپیوتر مشهد یا شیراز یا اصفهان میارم ؟ احتمال کدوم بیشتره ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احتمال شیراز بیشتره

مرسی گلم لطف کردی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همون خانوادگی گلی دختر خودش طوریش نیست@علمغریب‍ ایشون از من خیلی حرفه ای ترن تو حس ششم

عزیزم تروخدا هرچی حست میگه بگو خواهش میکنم

من شنبه قراره مصاحبه کاری کنم استخدام میشم؟؟

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

نه نپیچیده به بازی اگه شما حرف اضافی نزنی وسط نگرانیای مردم

انقدر بدم میاد وقتی میای درد دل میکنی یا دلت شور چیزی میزنه حرفش میزنی بعضی از عقده ها میاد میگن خیانت میکنه پیچیده...... منم هر وقت از شوهرم چیزی میام میگم دقیقا اینطوری زر میزنن