2777
2789
عنوان

ما وقت با ارزش مون رو برای کاربر های بی شعور هدر نمیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا عزیزمیه عده خدانشناس فضول میان همش به ما میگن توی نی نی سایت باهم چت نکنیدبرید تلگرام روبیکاهمش ...

اینجا فقط باید تاپیکای مریضی، خیانت، بیماری، مادرشوهر جاری و.... بزنی تا کاربرا بپسندن

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

باتو نیستم الان یه تاپیک زدم یه سری اومدن گزارش زدن و چرت گفتن دارم تو همه تاپیکا میگم ک ببینن

اهان

ایشالله خدا تو کاسه شون میذاره

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

همشون بچه نیستن ی تعدادشون چون خانواده داغونی داشتن کلا ضد خانواده هستن. هر کامنتی که در راستای استحکام خانواده باشه اینارو بهم میریزه. چه مربوط به صلح وصفا بین زن و شوهر باشه چه فرزند اوری. 

اخخخخ که دلم میخاد دهن تک تکشونو از این گوش تا اون گوشو نقشه بندازم🤌🏼

من یک باتوم میخوام از اون برقی ها که قشنگ باعث سوزش میشه همراه با یک شلاق که باهاش حیوون ها رو رام می کنن بهشون بزنم

چچون دیدن ما باعث سوز شون میشهخواهر کجا رفتی؟ @ساراچرچی‍

سرشون رو خدا یه جای گردن بد جایی آفریده عزیزم

فایده هم نداره

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

سرشون رو خدا یه جای گردن بد جایی آفریده عزیزمفایده هم نداره

هععیییییی دلم به حال خانواده شون میسوزه که با چه روانی هایی راه میان........

من یک باتوم میخوام از اون برقی ها که قشنگ باعث سوزش میشه همراه با یک شلاق که باهاش حیوون ها رو رام م ...

به من چیزی نگین که من پر از فحشم🤌🏼

کشیدم‌غمی‌به‌قشنگی‌چشمآنت💔                                                 https://daigo.ir/secret/51794345533