من سنم بالای چهله دوتا هم بچه دارم یکی پسر ۱۳ و اون یکی دختر ۹ساله شوهرم خیلی بچه سوم دوست داره میخواستیم دو سال پیش بیاریم ولی بخاطر درس پسرم نشد الان خیلی دخترم اصرار داره من یک خواهر میخوام و شوهرم میگه بیاریم وضعمونم خوبه بد نیست از پس خرج و مخارجش برمیایم.یه دوستی هم دارم که اون ۴۱ ساله شه و بارداره و داره بچه سوم میاره و میگه بیا تو هم باردار شو تا باهم بارداری رو بگذرونیم آسون بشه
باز باران با ترانه با گوهر های فراوان. می خورد بر بام خانه یادم آرد روز باران گردش یک روز دیرین خوب و شیرین توی جنگل های گیلان کودکی ده ساله بودم نرم و نازک چست و چابک با دو پای کودکانه می دویدم همچو آهو می پریدم از سر جو دور میگشتم ز خانه می شنیدم از پرنده از لب باد وزنده داستان های نهانی راز های زندگانی برق چون شمشیر بران پاره میکرد ابر ها را تندر دیوانه غران مشت میزد ابر ها را جنگل از باد گریزان چرخ ها میزد چو دریا دانه های گرد باران پهن میگشتند هرجا بس گوارا بود باران به چه زیبا بود باران می شنیدم اندر این گوهر فشانی رازهای جاودانی بشنو از من کودک من پیش چشم مرد فردا زندگانی خواه تیره خواه روشن هست زیبا هست زیبا هست زیبا
عزیرم پس یکی ک درس میخونه کار میکنه بعد تو سن ۴۰ سال تصمیم ب ازدواج میگیره پس دیگ بچه نیاره چون دیر عروس شده چون اول ب آرزوهاش رسیده بعد شوهر
تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمیشدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون
شوهر منم ۳۶ سالشه و فعلا قصد باردار شدن ندارم تا ۳۸ سالش بشه . یعنی وقتی بچه اولم به دنیا بیاد شوهرم ۳۹ سالشه. یعنی فقط یدونه بچه بیارم؟؟؟ بعدی هم ۴۳ باردار بشم . ۴۴ سالشه و بچه دومم به دنیا میاد... یعنی خیلی دیره؟؟؟؟
خودم کوچیک ترم اختلاف سنی منو شوهرم زیاده . ولی مشکلی نداریم فقط در همین موضوع
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...