2777
2789
عنوان

بچه سوم بیارم

493 بازدید | 47 پست

من سنم بالای چهله دوتا هم بچه دارم یکی پسر ۱۳ و اون یکی دختر ۹ساله شوهرم خیلی بچه سوم دوست داره میخواستیم دو سال پیش بیاریم ولی بخاطر درس پسرم نشد الان خیلی دخترم اصرار داره من یک خواهر میخوام و شوهرم میگه بیاریم وضعمونم خوبه بد نیست از پس خرج و مخارجش برمیایم.یه دوستی هم دارم که اون ۴۱ ساله شه و بارداره و داره بچه سوم میاره و میگه بیا تو هم باردار شو تا باهم بارداری رو بگذرونیم آسون بشه

به نظرتون چی کار کنم بیارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از خودت میبینی چرا که نه .ب فکر اینده ایران هم باید باشیم با این نرخ زاد و ولد قطعا اینده خوبی نداریم . شمایی که وضعتون خوبه ماشاالله حداقل دریغ نکنید 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

اگه بچه نداشتی قطعا میگفتم آره ولی حساب کن بچه ات تا بیاد بره کلاس اول شما پنجاه و رد کردی هر چقدر پولدار باشی هر چقدر اعصاب درستی داشته باشی اون بچه گناهداره مادر پیر به هیچ دردش نمیخوره ...باعرض معذرت عزیزم .درخواست دخترت و خیلی منطقی بهش بگو دخترا خیلی عاقل تر پسران درک میکنن

ب نظرم سنت بالاس دیگه دوتا هم بارداری از طرفی تا پنجاه سالگی خداقل دوباره حوصله داری درس های مدرسه کار کنی؟؟ پس کی ب حال احوال خودت برسی 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌