2777
2789
عنوان

بچهااااا کراشم طراحی گرافیکههه پیام دادم بهش بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 31 پست
داداش پسره اصلا منو نمی‌شناخت چی میگی 😂 منم چیزی نگفتم ک همون سلام دادم همونم جواب نداد هیچی ام ندا ...

آهااا خب همون اول بگو😂😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مثلا چقدر حرفه ای هستید تعریف و تمجید اضافه اگ قبول کنه مثلا بهت خودش آموزش بده راحت مخشو میزنی

داداش خب قبل آموزش ی پولی باید بدم یا ن 😂🤦🏻‍♀ بعد این خودش منو بشناسه کافیه ولی نمی‌دونم چیکار کنم منو بشناسه یا اگه شناخت برام بد میشه یا ن 

(:A__•~•__M:)
داداش خب قبل آموزش ی پولی باید بدم یا ن 😂🤦🏻‍♀ بعد این خودش منو بشناسه کافیه ولی نمی‌دونم چیکار کن ...

آشنا هستید؟ خب اگ آشنایید 

بگو من فلانیم همون اول بگو پیجو فلانی ( ی دوستی) 

بهم معرفی کرده بهم تخفیف بدید و از این حرفا 😂

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
آشنا هستید؟ خب اگ آشنایید بگو من فلانیم همون اول بگو پیجو فلانی ( ی دوستی) بهم معرفی کرده بهم تخفیف ...

همسایه ایمممم حاجیییی بعد تخفیف و برا چی بگیرم آخه😂🤦🏻‍♀ 

آشنا هستید؟ خب اگ آشنایید بگو من فلانیم همون اول بگو پیجو فلانی ( ی دوستی) بهم معرفی کرده بهم تخفیف ...

شیطونه میگه مثلا برگردم بگم من سارام دیگه اصلا جوابمو نمی‌ده😂 آخه مطمعن نیستم خودش باشه یا ن میترسم دوستاش باشن

ارههههه الان میگم چیکار کنم با من صحبت کنه

مجازی نمیشه باید حضوری باشه فقط

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

حضوری در حد نگاه و اینا بود ولی خب میگم همسایه ایممم واقعا زشته

مغاره ایی چیزی نداره ؟ برو اونجا به بهونه خرید چیزی چن بار

مغاره ایی چیزی نداره ؟ برو اونجا به بهونه خرید چیزی چن بار

ن بابا معلمه فقط تازه خیلی دوست دارم بدونم چ جوری فرهنگیان قبول شده 

ولی میترسم خودم و معرفی کنم داستان بشه 

ن بابا معلمه فقط تازه خیلی دوست دارم بدونم چ جوری فرهنگیان قبول شده ولی میترسم خودم و معرفی کنم داست ...

بپرس ازش همونجا تو تلگرام

خودتم معرفی نکن

بپرس ازش همونجا تو تلگرامخودتم معرفی نکن

واییییی چرا هیچ کس نمی‌فهمه من چی میگم 

عشقمم من چون همسایه ام می‌دونم این معلمه 

کسی ک از وب‌سایتش داره پیام میده بهش ک نمیدونه این معلمهههههه 

واییییی چرا هیچ کس نمی‌فهمه من چی میگم عشقمم من چون همسایه ام می‌دونم این معلمه کسی ک از وب‌سایتش دا ...

خو از کجا میخاد بفهمه تو اون دختر همسایه ایی بین این همه آدم تو کوچه بعدم بفهمه مگه چیز بدی پرسیدی یا چی