2777
2789
انشالله سالم و سلامت بارداریت بگذرونی.من همون اول ب سقط فکر کردیم ولی بعد نتیجه گرفتیم نگه داریم.هم ...

اون دوتا بچه هات چند سالشونه

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آمپول ریه زدی؟من به اصرار خودم دکترم برام نوشت

ن نزدم.زمان بچه قبلیم هم همینطور..میگم شاید بخاطر انسولین ک میزنم.یهوی شکمم میشه مثل سنگ

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله سالم و سلامت بارداریت بگذرونی.من همون اول ب سقط فکر کردیم ولی بعد نتیجه گرفتیم نگه داریم.هم ...

قربون محبتت عزیزم.

منم بچه سوم. الهی همین آخری بشه نور زندگیت و چراغ خونتون آجی. الهی سالم وشاد باشین همیشه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

انشالله که سالمه توبه کن از خدا بخواه بچه ات سالم باشه خدا دوستت داشته که بچه سقط نشده میگن خیلی گنا ...

آره توبه کردم ولی از خدا خواستم اگر سالم باشه باور میکنم که معجزه ی خداست. 

همون روزا هم که سقط کرده بودم با خودم میگفتم چیه همش میگن سقط عذاب وجدان میاره؟

چرا من عذاب وجدان ندارم؟

نمیدونستم سقط نشده

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چرا میخـاستی سقط کنی تو اون هفته ها از کجا میدونستی حامله ای

بچه سوم بود. میدونستم چون یه رابطه خیلی خطرناک داشتم و اورژانسی نخوردم

آره توبه کردم ولی از خدا خواستم اگر سالم باشه باور میکنم که معجزه ی خداست. همون روزا هم که سقط کرده ...

انشالله که سالمه بازم برو پیش دکتر خوب بگو قرص مصرف کردی و نگرانی بچه چیزیش نشه ببین چی میگه ازمایش یا سنو خاصی پیشنهاد میده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه سوم بود. میدونستم چون یه رابطه خیلی خطرناک داشتم و اورژانسی نخوردم

منم سومی رو باردارم من هم اولش ناراحت بودم بیشنر از حرف مردم میترسیدم ولی الان دوستش دارم و خیلی هم از خدا ممنونم بعدم بچه ام یکم کوچیکه که اونم خدا بزرگه خودش کمک میکنع

بچه های شما چند ساله هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله که سالمه بازم برو پیش دکتر خوب بگو قرص مصرف کردی و نگرانی بچه چیزیش نشه ببین چی میگه ازمایش ...

هر دکتر و سونو و آزمایشی که رفتم گفتم.

الان تا ان تی پیش رفتم میگه تا احتمال 90 درصد سالمه. دیگه نمیدونم

هر دکتر و سونو و آزمایشی که رفتم گفتم.الان تا ان تی پیش رفتم میگه تا احتمال 90 درصد سالمه. دیگه نمید ...

پس طوری نیست نگران نباش بسپار به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم سومی رو باردارم من هم اولش ناراحت بودم بیشنر از حرف مردم میترسیدم ولی الان دوستش دارم و خیلی هم ...

منم اولی 8 

دومی 2و نیم تا سومی به دنیا بیاد میشه 3

پس طوری نیست نگران نباش بسپار به خدا

توکل بر خدا. هر وقت یادم افتادی برام دعا کن آجی

ماشالله بزرگن پسر من دوسالشع

ولی میگذره عزیزم.مهم اینه یگی باشه کمک حالت باشه دست تنها نباشی.من ن خونوادم پشتمم ن خونواده همسرم.اصلا خستم 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...