2777
2789
عنوان

خانم هایی که شیک پوشن یا عباپوش به کمکتون احتیاج دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 60 پست
اتفاقا برو پرو کن خودت میبینی خیلیم قشنگ دیده میشه خودم میپوشم عبا و کشیده تر نشون میده،لباسای کوتاه ...

ممنون عزیزم خودم تجربه پوشیدن لباس های بلند نداشتم

اما امروز یه دخترخانمی دیدم هم قد من بود خیلی بهش میومد ناخواسته دلم خواست امتحان کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر لباسی که خوشحالت می کنه و بهت اعتماد به نفس میده بپوش به این فکر نکن که یه ذره کشیده تر دیده میشی یا نه

دوست باش با خودت ❤️

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

ممنون عزیزم خودم تجربه پوشیدن لباس های بلند نداشتماما امروز یه دخترخانمی دیدم هم قد من بود خیلی بهش ...

عبا زیر چادر سخته،وگرنه خیلی باحجاب و راحته و کشیده نشون میده میزان چاقی هم فهمیده نمیشه

من واقعا متوجه نمیشم هدفت چیه از اینجور نظر دادن!

کسی که محجبه ست باید حجابش رو به طور کامل رعایت کنه 

لباسش میشه چادر و ساق بند و دستکش و روبنده

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
قانون اسلام نگفته فقط چادر،گفته حجاب کامل،دستکش و ساق دست رو ازکجاتون درمیارین اخه،هرکی باحجاب باشه ...

من نگفتم

توی قرآن هست

کسی که میخواد به قرآن عمل کنه باید کامل عمل کنه ، نه نصفه نیمه

نظر من هم اصلا و ابدا به شما مربوط نیست

یاد بگیر کسی باهات صحبت کرد ، جواب بدی

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
من نگفتمتوی قرآن هستکسی که میخواد به قرآن عمل کنه باید کامل عمل کنه ، نه نصفه نیمهنظر من هم اصلا و ا ...

کجای قران دقیقا ؟؟؟

این دست کش و روبند و ... که شما میگین واجب که نیست حتی یجاهایی حرومه 

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

من نگفتمتوی قرآن هستکسی که میخواد به قرآن عمل کنه باید کامل عمل کنه ، نه نصفه نیمهنظر من هم اصلا و ا ...

کجای قران دقیقا ؟؟؟

این دست کش و روبند و ... که شما میگین واجب که نیست حتی یجاهایی حرومه 

پاشنه دار اون ۲۵ کیلو اضافه وزن رو از بین میبره؟؟؟؟!!!!بعد عبا با کفش پاشنه دار اخه؟؟؟؟اگه محجبه ای ...

جل الخالق ، اینـخرفا رو از کجاتون درمیارین ، پاشنه بلند تحریک کننده نبست ، بلکه اگه صدای کفش بیاد باعث میشه نظرها به طرف آدم جلب بشه که این بده ، خیلی از پاشنه بلندها اصلا صدا ندارن

کجای قران دقیقا ؟؟؟این دست کش و روبند و ... که شما میگین واجب که نیست حتی یجاهایی حرومه

شما برو بخون ، بعد نظر بده

حالا نو چرا فشاری شدی؟؟؟

کی با توئه

صد در صد کاربر دومی اسی هستی

شما برو بخون ، بعد نظر بدهحالا نو چرا فشاری شدی؟؟؟کی با توئهصد در صد کاربر دومی اسی هستی

شما فشاری تو حرف های من متوجه شدین؟؟؟

یعنی خودتونم نمیدونید کجای قران؟؟