ریحون0_0 مدیر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 176 عنوان خانم هایی که شیک پوشن یا عباپوش به کمکتون احتیاج دارم | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 60 پست دوستان من قدم ۱۵۰ وزنم ۷۵ بنظرتون عبا و لباس های بلند بهم میاد!؟ بیشتر چه لباس هایی استایل کنم که پوشیده اما زیبا باشه وبهم بیاد 1404/08/15 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحون0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 176 واسه قدهای بالای ۱۶۵ به بالا شیکه عبا اونم با تناسب اندام.واسه شما با پاشنه بلند خیلی بدتر میشه. آخه دیدم قدشون کوتاهه میپوشن بعضیاپس بیخیال سمتش نمیرم😂
شفق_قطبی۲ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1177 پاشنه دار بپوشم چی؟ نه اصلا .واقعا قشنگ نمیشه عبا واست اگه دنبال لباس پوشیده و شیک هستی، ببخشید ولی واسه شما خیلی بد میشه .
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3202 من قبلا وزنم کم بود بخاطر تیروئید ومشکلات دیگه یهو رفت بالا اصلا چاقی ربطی به تیروئید ندارهمنم تیروئید دارم، ۵۲ کیلواموقتی دارو میخوری دیگه اصلا چاق نمیشی زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
65yeganeh عضویت: 1401/06/01 تعداد پست: 3202 چه ربطی داره😐 دوباره بخونربطش رو میفهمی زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
ریحون0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 176 نه اصلا .واقعا قشنگ نمیشه عبا واست اگه دنبال لباس پوشیده و شیک هستی، ببخشید ولی واسه شما خیلی بد میش ... کت شلوار خیلی بهم میاد اما دوست داشتم مانتو پیراهنی بلند هم تجربه کنم که خب بیخیال شدم
شفق_قطبی۲ عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 1177 آخه دیدم قدشون کوتاهه میپوشن بعضیاپس بیخیال سمتش نمیرم😂 شاید اگه وزنتون کمتر بود میشد یه حرکتی زد البته اون موقع هم مثل بچه ها بنظر میومدین با عبا!مانتو کتی بپوش قشنگ میشه واست.
شکیبازندگی عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9422 من قبلا وزنم کم بود بخاطر تیروئید ومشکلات دیگه یهو رفت بالا عزیزم شمابایدمانتوهای مدل کتی کوتاه باشلوارست بپوشی که شماروکشیده وبلندنشون بده عبایی به خاطرحالتی که دارتازه دوبرابرچاق نشون میده وکوتاه برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
ریحون0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 176 شاید اگه وزنتون کمتر بود میشد یه حرکتی زد البته اون موقع هم مثل بچه ها بنظر میومدین با عبا!مانتو کتی ... من همین الانم بخاطر چهره بیبی فیس نشون میده😐😂ممنون از نظرتون
تاابان عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 409 عبا باید با پاشنه دار بپوشی چون یه کوچولو تپل هم هستی لباس های گشاد آزاد بپوش مثلاً پانچوهای شیک با شلوار راسته گشاد و کفش پاشنه یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷
کبراخواهرصغرا عضویت: 1404/05/16 تعداد پست: 4185 واقعا؟ اگه پاشنه دار بپوشم چی؟ آخه بعضی جاها دلم میخواد عبابپوشم🥲 دخترخاله من قدش همین عبامیپوشه خیلی شیک دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰
ریحون0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 176 عزیزم شمابایدمانتوهای مدل کتی کوتاه باشلوارست بپوشی که شماروکشیده وبلندنشون بده عبایی به خاطرحالتی ک ... معمولا همینجور لباس استایل میکنم دلم تنوع میخواستیا پیراهن و دامن قشنگ اما اونم فکر میکنم تا وزنمو کم نکنم بهم نیاد
تاابان عضویت: 1404/05/02 تعداد پست: 409 دوستان مانتو کتی پیشنهاد دادن اما سلیقه شخصی من تو خانومای تپل ناز لباس گشادهخیلی شیک میشه یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷
ریحون0_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/02/22 تعداد پست: 176 عبا بهت نمیاد لباس لش بپوش بهت میاد و اسپرت هم بپوش بله معمولا اسپرت البته خیلی لش نمیپوشم
عطر_چای_هل عضویت: 1404/07/12 تعداد پست: 338 پاشنه دار اون ۲۵ کیلو اضافه وزن رو از بین میبره؟؟؟؟!!!!بعد عبا با کفش پاشنه دار اخه؟؟؟؟اگه محجبه ای ... من چادری و محجبه ام همیشه پاشنه دار می پوشم پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!