2777
2789

من خودم باهاش کات کردم سر یچیز چرت ولی این ول کن نیست به هر دری میزنه برگرده

بنظرتون دوسم داره؟

اخه قیافه ام ندارم اصلا خوشگل نیستم 

ولی این همیشه بهم میگفت خیلی خوشگلی 

بنظرتون پسرا در مورد قیافه نظر واقعیشونو میگن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم رابطه ای که تموم شده برگشتند اشتباهه ... من خودم با یک پسری کات کردم ... سه ساله باور نمیکنی سالی یکبار بهم پیام میده که شاید ببخشم اما قبول نمیکنم 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

عزیزم رابطه ای که تموم شده برگشتند اشتباهه ... من خودم با یک پسری کات کردم ... سه ساله باور نمیکنی س ...

میگم که قضیه کاتمون جدی نبود سر یچیز چرت کات کردم

اگر در دیده مجنون نشینی... به غیر از خوبی لیلی نبینی 😁

بنظرش قشنگی دیگه اخلاقتم دوست داره لابد. دیگه خودت تصمیم بگیر میتونی باهاش ادامه بدی یا نه. چون عشق یکطرفه که نمیشه

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️