2777
2789
عنوان

خواب دیدم هم کلاسیم که پسره😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 119 پست
یه خرگوش بودبرا همه دوستام فرستادم

اون پسر بود فرق داشت نباید میفرستادی ، مشکلی نداشتاااا ولی وقتی دیدی دوستاش اینجورین و حرف در میارن نباید میفرستادی براش

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اون پسر بود فرق داشت نباید میفرستادی ، مشکلی نداشتاااا ولی وقتی دیدی دوستاش اینجورین و حرف در میارن ...

خب من نمیدونستم اون موقع که دوستاش اینو میگن،بعدا فهمیدم حرف میزنن دربارم

اصلا چ دلیلی داشت اون از من با دوستاش بگه؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من نمیدونستم اون موقع که دوستاش اینو میگن،بعدا فهمیدم حرف میزنن دربارماصلا چ دلیلی داشت اون از من ...

منم همینو میگم چه دلیلی داره بره از تو به دوستاش بگه خود پسره ام کرم داره ها ، حتما خودش رفته گفته این عاشق منه منو دوست داره و ....

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

منم همینو میگم چه دلیلی داره بره از تو به دوستاش بگه خود پسره ام کرم داره ها ، حتما خودش رفته گفته ا ...

احتمالا همینطوره

شایدم خودش خوشش میاد و اونا هم دنبال نشونه ان ک من خوشم میاد ازش و اینا

خودشم یروز گرمه یروز سرده،نگاه می کنه نمی کنه،وقتی دوستاش نیستن ب چشمام خیره میشه وقتی هستن ضایع بازی در نمیاره

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
یعنی هشدار و خطر پیش رو

میشه خواب منم بگین 

خواب دیدم منو دوستم تو مدرسه تو حیاط نشستیم بعد یه خانمی اونجا نمک هایی رو میده به معاونمون میگه نذر نمک پخش کن بینشون بعد مث اینکه به همه نمیده ازاین نمک ها فقط یه عده ی خاصی من همینطوری نگاش میکنم به دوستم میگم کاش بمنم بدن چقد دوس دارم یه خانمی جفتمون نشسته بود معاونمون رفت بهش نمک داد یهو خانمه بهش گفت مگه به دانش اموزات نمیدی گفت چرا فقط به اونی که رفته مشهد نمک میدم(مهرماه منو چنتا از دانش اموزای دیگه هم مشهد رفته بودیم) بعد همینطور که تو فکر بودم کاشکی بهم نمک بده دیدم معاونمون اومد پیشم بهم گفت بیا دخترم این نمک هم (نمیدونم گفت هدیه ی حضرت زهرا یا نذر حضرت زهرا) برای تو بعد بغلم مرد و بوسم کرد گفت خوش بحالت هم امام رضا طلبیدت هم حضرت زهرا

تو خوابم مث اینکه میدونستم بین کل دانش اموزای مدرسه فقط به من نمک داد

احتمالا همینطورهشایدم خودش خوشش میاد و اونا هم دنبال نشونه ان ک من خوشم میاد ازش و ایناخودشم یروز گر ...

رفته گفته من بهش علاقه ندارم اون دنباله منه منو مثل چی میخاد ، واسه همینه جلو دوستاش تابلو نمیکنه🤣🤣

میشه خواب منم بگین خواب دیدم منو دوستم تو مدرسه تو حیاط نشستیم بعد یه خانمی اونجا نمک هایی رو میده ب ...

نخیر نمیشه خواب تو توش خیلی امام و امامزاده و اطرافیان امام داره برو از یه آخوندی،شیخی،ملایی چیزی بپرس

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

میزنمتا 😐😒🔪

این چیه فرستادی خالیه هیچی نیست سفیده

ایسگا میگیری

رفته گفته من بهش علاقه ندارم اون دنباله منه منو مثل چی میخاد ، واسه همینه جلو دوستاش تابلو نمیکنه🤣

ینی خودش خوشش نمیاد از من؟

نخیر نمیشه خواب تو توش خیلی امام و امامزاده و اطرافیان امام داره برو از یه آخوندی،شیخی،ملایی چیزی بپ ...

نمیتونی حدسی بگین که تعبیرش خوبه یانه 

من خودم تو یه هیئتی هستم امشبم میرم اخوند داره بنظرت بزم ازش بپرسم تعبیر خوابمو میگه؟ 

رفته گفته من بهش علاقه ندارم اون دنباله منه منو مثل چی میخاد ، واسه همینه جلو دوستاش تابلو نمیکنه🤣ی ...

چرااا اون که صد در صد میاد ولی خیلی خودشیفه و مغروره میخاد بگه تو بیش تر دنبال اونی میخاد خودشو جلو بقیع پسرا چص کنه

چرااا اون که صد در صد میاد ولی خیلی خودشیفه و مغروره میخاد بگه تو بیش تر دنبال اونی میخاد خودشو جلو ...

اهان

ینی چی میاد؟؟؟