کل فامیلا پشتم میگن تو هیچی نمیشی امروزم داشتن میگفتن هر کسی یع استعدادی دارع که یعنی تو استعدادی نداری نمیگن مستقیم ولی منظورشون منم ولی من خنگ نیستم به خدا للی تللی میکنم چون فامیلمون خوند تیزهوشان اورد به اون میگن باهوش منم میگن رتبت نجومی مگه میشه پیام نورم نیاورده باشی با اینکه من اصلا نزدم اونارو هعییییی اینقدر دلم پره دارم میمیرم از خوبی کار ازاد جلوم میگن ک من هیچی نمیشم برم ازاد بچه های اونا سال اول پزشکی مهندسی من ابروی خانوادم رو بردم مادرم گریه میکنه میگه خجالت میکشم همه میپرسن من میگم تو هیچی نشدی همیشه باعث خجالتشم
بعضیا هنرمندنتابلو نقاشی میکشن کیف میکنیبعضیا تو کار غذا خونگی و فینگر وفود و غذاهای ژیگولنبعضیا لبا ...
اصلا نمیزارن محاله بزارن میگه فقط درس یا درس یا بمیر میگفت تو برا من مردی منو خجالت زده کردی همه منو طعنه میدن میگه من به خاطر خودت میگم دختر عموت دکتر بشه شوهر دکتر کنه تورو نهایت یه نظامی بگیر خیلی سختی کشیده به خاطر من تو ارایشگاه های مردم کار کرده پدرم ادم خیلی گندی هست به خاظر من مونده خیلی حالم بده هیچ کاری نمیتونم بکنم علاقم دوسرعت هستش که اصلا جایی نیست تمرین کنم اصلا پیست نداره اینجا شهر خیلی کوچیک و مذهبی ای هستم مادرم میگه نهایتش باید پرستاری بیاری نمیدونم فلانی دکتر میشه تو هیچی نشدی اینقدر خرج کردم اینقدر زحمت کشیدم تو هیچی نشدی دلم میسوزه براش
مادر منم میگه از همین میسوزه خیلی سختی کشیده به خاطر من تو ارایشگاه های مردم کار کرده پدرم ادم خیلی ...
گلم درس بخون حسااااابی هم بخون رشته خوب دانشگاه خوب برو . انشالله از طریق همون دانشگاه با شهری که میری میتونی ورزش مورد علاقه آت رو هم . تک بعدی نباش حالا اگه دو سرعت نشد شما باید کل زندگیت بیخیال بشی نه دیگه یه هدف دیگه یه آرزوی دیگه .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سختی کشیده به اطر من تو ارایشگاه های مردم کار کرده پدرم ادم خیلی گندی هست به خاظر من مونده خیل ...
یه عده مادرها درسته تلاش می کنند برای پیشرفت بچه اشون ولی انقدر انتظاراتشون بالاست و بهش سرکوفت می زنند و عذاب وجدان بهش می دن که روح و روان بچه اشون نابود می کنند انگار موفقیت یعنی این که بچه اشون رئیس ناسا بشه و هر چیزی کمتر از اون شکست براشون حساب می شه.
یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.