2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون و دوست ندارن

107 بازدید | 6 پست

قبلا دوسش داشتم هر کار می‌کرد میزدم خودم میرفتم منت کشی ، تا تونست اسم بقیع رو آورد،  باید مثه فلان زن باشی مثه اون باشی مثه دختر داییم باشی 

خانما دیگه شکستم نابود شذم تمام شدم تحمل کردم دیگه نمیتونم ب قبل برگردم همش گریم میاد نمیتونم گذشته رو فراموش کنم دوسش ندارم  خیلی اذیتم کرده خیلی ، محبت نکردن و مقایسه با بقیه زن ها یه طرف ،خساستش یه طرف دیگه فقط بلده پول جمع کنه پول بی برکت تو این اوضاع 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم میگفتی یاد بگیر زنتو با کسی مقایسه نکنی همه بدیاشونو نمایش نمیزارن اونا هم شاید وجه خوب منو ند ...

ادم ها تو‌دعوا چیزایی که دوست دارن ب زبون میارن اونم اونا رو دوست داشت من باید میزدم زیر همه چی همون موقع طلاق میگرفتم 

از یه جایی به بعد دیگه از دلت میره نه که نخوای نمیتونیکاملا درک میکنم

از دلم رفته محبت ندیدم اون موقع که تو دعوا فحش داد زدم حتی حاضر نبود یه بار منت کشی کنه ، از دلم در بیاره ،همش جمع شد ، دیگه طاقت آوردن سخته ، حالا میگه باید بچه بیاری ، نمیخوام وقتی دوسش ندارم وقای ب طلاق فکر میکنم