2777
2789
عنوان

هر کی رشته حقوق خونده بیاد

78 بازدید | 15 پست

سلام بچه

من امسال میخوام رشته حقوق پیام نور بخونم

کسی خونده؟

خیلی سخته؟؟

میتونم از پسش بر بیام 

خیلی دوست دارم بخونم

ولی نمیدونم چیکار کنم نیاز به آدمی دارم که تجربه داسته باشه و راهنماییم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده ترم اولیه رشته ی حقوق پیام‌نورم🙋🏻‍♀️😂

بخون سیسی اگه دوسش داری بخون

خییییلییییی شیرین و خوشمزست

من عاشق رشتم شدمممم

اما خب باید براش خیلی تایم بزاری

باید کتابای مرجع رو بخونی

و مث مدرسه نیست بزاریش شب امتحان

کل ترم باید درگیر درسا باشی 

ولی خیلییییی دوس داشتنیه

دایی من خونده 

شاید خیلی ها بگن حقوق پیام نور به درد نمیخوره و حتما باید دانشگاه تاپ باشه اما تنها چیزی که تو دانشگاه تاپ تاثیر میزاره اساتیدشونه که بهترن و پیام نور اگه نری ام اصلا پیگیری نمیکنن اینو گفتم که بدونی خودت باید خیلی بخونی و تنهایی براش تلاش کنی 

سخت بودن ام که خب همه رشته سختی خودشونو دارن به روحیه خودت بستگی داره 

بعد اینکه میتونی از طریق حقوق چندین تا ازمون مختلف بدی مثل سر دفتری،  وکالت، و... که ازموناش ام سخته ولی در نهایت اگه خودت ادمی دست و پا داری باشی و دنبال کار بدویی کار گیرت میاد 

بنده ترم اولیه رشته ی حقوق پیام‌نورم🙋🏻‍♀️😂بخون سیسی اگه دوسش داری بخونخییییلییییی شیرین و خوشمزست ...

وای خیلی بهم انگیزه دادی واقعا

من خیلی دلم‌میخواد برم این رشته

میشه بهم بگی شهریه چقدر میدی؟

و اینکه کلاساش حضوریه؟

استادا خوبه

دایی من خونده شاید خیلی ها بگن حقوق پیام نور به درد نمیخوره و حتما باید دانشگاه تاپ باشه اما تنها چی ...

واقعا مرسی از توضیحاتت 

خیلی خوب بود♥️

خانوادم از بچگی یادمه دلشون میخواست ک حقوق بخونم

و خودمم علاقه دارم

ولی میترسم از پسش بر نیام و تو آزمون وکالت شکست بخورم

واقعا مرسی از توضیحاتت خیلی خوب بود♥️خانوادم از بچگی یادمه دلشون میخواست ک حقوق بخونمو خودمم علاقه د ...

خواهش میکنم عزیزم 💓اول از همه که همیشه امید داشته باش و اینکه سخت تلاش کن با این دوتا صد در صد موفق میشی 

وای خیلی بهم انگیزه دادی واقعامن خیلی دلم‌میخواد برم این رشتهمیشه بهم بگی شهریه چقدر میدی؟و اینکه کل ...

استادای دانشگاه ما خداییش خوبن

همشون دکتری شهید بهشتی دارن

همشون هم وکیل

یکی از استادامون عضو هیات اختبار وکالته😭😂

درکل استادای ما همشون باسوادن و من دوسشون دارم

حضور اجباری نیست ولی استادای ما روی حضورمون توی کلاس حساسن مثلا گفتن امتحان میان ترم نمیگیریم ولی اگه هر شش جلسه رو حضور داشته باشین نمره ی کامل میدیم

۸ نمره میان ترمه و ۱۲ نمره پایان ترم و اگه میان ترم نداشته باشی پایان ترمت از ۲۰ نمره حساب میشه

بعد سیستم پیام نور اینجوریه که امتحانای پایان ترم همه تستی سراسریه و منبعی که معرفی میشه کتابای مرجع هستن 

که خیلییییی عالین

یعنی از هر وکیل بپرسی از ترم یک کتب مرجع بخونم چه نتیجه ای حاصل میشع بهت میگن 

یکی از استادامون میگفت از هر ۵ قبولی وکالت ۳ تاش پیام‌نورین

چون بچه های پیام نور با جزوه پیش نمیرن از همون اول کتاب مرجع میخونن و از همون اول تست میزنن

درکل پیام نور به نظرم برای حقوق جای خوبیه 

کتابا هم قلمشون سخت و سنگین نیست

کم کم میخونی دستت میاد 

شهریه هم، شهریه ثابت ۱٫۴۰۰٫۰۰۰ دادم متغیر ۵ تومن برای ۱۹ واحد 

نظر خودت مهمتره ولی حقوق دیگه بازار کاری نداره من ارشدمو 6سال پیش گرفتم دوتا شغل هم دارم ولی هر رشته ای غیر حقوق بود قطعا موفق تر بودم،ولی رشته ای هستش ک شما خسته نمیشین مطالب شیرین و جذابی داره فقه،قانون ها مخصوصاقانون مجازات و فقه اسلامی(لمعه دمشقیه)امیدوارم موفق باشین

استادای دانشگاه ما خداییش خوبنهمشون دکتری شهید بهشتی دارنهمشون هم وکیلیکی از استادامون عضو هیات اختب ...

وای چقدر خوبی تو 

خیلی با انگیزه حرف میزنی انگیزه میگیرم.

امیدوارم موفق باشی♥️

مرسی بابت توضیحاتت

میتونم بپرسم کدوم شهر میخونی؟