اول اینکه حالم خوب نیست فوش بارونم نکنید من خودم میدونم چه غلطی کردم واقعا میدونم چقدر وارد منجلاب شدم ولی دیگه شدم ...نمیخوام تقصیرات رو بندازم گردن شوهرم بگم آره فلان ولی خدا شاهده مقصره دوما نگید آره تازه اومدی فیکه میخواد پر بازدید بشه آخه پر بازدید بشم مگه مدال طلا گردنم میندازن اولا به قرآن قسم به مرگ داداش کوچیکم تک به تک کلاماتم راسته برا این با شماره اون وریم اومدم که شناسایی نشم قبلا دیدم جاریم تو سایته پس مهندس فنی حرفه ای نشید از قصد کاربری جدید زدم که نیوفتم تو تله فقط راهنمایی میخوام میدونم الان بگم منم به عنوان خواهرتون یه سری هند جگر خوار ها میگن ما اینطور خواهری نمیخوایم درسته اوکی نمیخواید ترک کنید حالم خوب نیست به راهنمایی احتیاج دارم از قبل تایپ کردم صبور باشید میزارم فقط بهم بگید چکار کنم میترسم به کسی این موضوع رو بگم فقط میخوام راه درست رو بهم بگید وضع و حال روحیم خوب نیست دارم دیوونه میشم
ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب می سد ما دوباره سبز میشویم💚
من یه دوستی داشتم چند تا موزیک برام فرستاده بود با احترام به همه ی سلیقه ها ولی من از این موزیک کوردی ها گوش نمیدم زیاد سلیقم نیستن البته من خاک پای تمام کوردام ولی خب حقیقتا گوش نمیدم اصلا از اینا یه دوستی داشتم چند تا موزیک فرستاده بود سر ظهر همون روز من پلی نکرده بودم به بولوتوث وصل شدم و موزیک هارو پلی کردم شروع کرد به موزیک کوردی خوندن دیدم صدای خنده های پسرا طبقه پایین میاد قطعش کردن گفتن این موزیک های کی بود ها ها ها سال ۲۰۲۵ ایم کی از اینا گوش میده حالا من از خدا بی خبر اصلا مال من نبود موزیکا من گوش نمیدم از این باز استرس گرفته بودم حالم بد شد اصلا خجالت میکشیدیم بریم پایین حساب کنیم بزنیم بیرون گفتیم الان خیلی بیشتر بهمون میخندن خلاصه بعد نیم ساعت بلند شدیم رفتیم پایین حساب کنیم همون پسر خشگله بهم گفت مال تو بود اینا؟به قیافه ی ظریفت نمیاد از اینا گوش بدی زد زیر خنده گفت آخه کوشولو اینا برا توعه؟تو باید خاله شادونه گوش بدی😐
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
باهاش اوکی شدم بعد چند تا دعوا ولی بخاطر زندگیم ازش جدا شدم
خیلی کار خوبی کردی 🥺🥺 انشالله که تو زندگیت به عالی ترین درجات برسی و زندگی پر از شادی داشته باشی بهت افتخار می کنم ❤️❤️
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
زدیم بیرون روز بعدش باز برگشتیم من باید برمیگشتم شهر خودمون یه کافی زدیم اون روز اونجا نبود یه قلیون کشیدیم وقتی داشتیم حساب میکردیم اومد و گفت میشه آیدی اینستاتو بدی گفتم نه گمشو گفت عه؟در کافه رو بست فقط خودش رفیقاش بودن ترسیده بودم عین سگ بخدا گفتم باشه بیا چته وحشی گرفتش و زدیم بیرون دیگه هی پی ام میداد که اره فیست کیوته بامزه ای خوشم میاد ازت لوزی شکل نیستی قیافت دوس دارم گفتم خب چکار کنم من اصلا خوشم نمیاد ازت مجبوری هم اینستا دادم بت الانم میخوام بلاکت کنم گفت بیا ببینمت بعد بلاک کن بزور راضی شدم رفتم دیدمش وای خیلی طولانیه این ماجرا ولی خب....ازش جدا شدم 🙂
خیلی کار خوبی کردی 🥺🥺 انشالله که تو زندگیت به عالی ترین درجات برسی و زندگی پر از شادی داشته باشی ب ...
خیلی دوسش داشتم خیلی...از همه لحاظ هم اوکی بود ولی خب یه روزی شاید یه جایی برگردم بهش وقتی جدا شدم شایدم موندم رو این زندگی و درستش کردم ولی فعلا تصمیمم اینه زندگی خودم رو تا جایی که توانم رسید درست کنم نشد میرم برای همیشه قربونت برم همچنین❤️
زدیم بیرون روز بعدش باز برگشتیم من باید برمیگشتم شهر خودمون یه کافی زدیم اون روز اونجا نبود یه قلیون ...
مرسی واقعا وقتت رو گذاشتی نوشتی عشقم ❤️❤️ . در مقابل سنت سختی های خیلی زیادی رو کشیدی خدا برات جبران می کنه و یک روز همه این روز ها خاطرات تلخی میشن که ازشون عبور کردی و به خوش بختی دسیدی 🩷💕❤️😍 عذاب وجدان نداشته باش خیلی وقت ها کسایی که انسان هارو به سمت کار هایی که نباید بکشونن می کشونن به سهم خودشون گناه کارن انشالله یه روز تاپیک بزنی از خوش حالیت