2777
2789
عنوان

با این زندگی چکار کنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوستی داشتم چند تا موزیک برام فرستاده بود با احترام به همه ی سلیقه ها ولی من از این موزیک کوردی ها گوش نمیدم زیاد سلیقم نیستن البته من خاک پای تمام کوردام ولی خب حقیقتا گوش نمیدم اصلا از اینا یه دوستی داشتم چند تا موزیک فرستاده بود سر ظهر همون روز من پلی نکرده بودم به بولوتوث وصل شدم و موزیک هارو پلی کردم شروع کرد به موزیک کوردی خوندن دیدم صدای خنده های پسرا طبقه پایین میاد قطعش کردن گفتن این موزیک های کی بود ها ها ها سال ۲۰۲۵ ایم کی از اینا گوش میده حالا من از خدا بی خبر اصلا مال من نبود موزیکا من گوش نمیدم از این باز استرس گرفته بودم حالم بد شد اصلا خجالت میکشیدیم بریم پایین حساب کنیم بزنیم بیرون گفتیم الان خیلی بیشتر بهمون میخندن خلاصه بعد نیم ساعت بلند شدیم رفتیم پایین حساب کنیم همون پسر خشگله بهم گفت مال تو بود اینا؟به قیافه ی ظریفت نمیاد از اینا گوش بدی زد زیر خنده گفت آخه کوشولو اینا برا توعه؟تو باید خاله شادونه گوش بدی😐

ریشه های ما به اب شاخه هایمان به آفتاب می سد ما دوباره سبز میشویم💚

میشه بقیشو بگی 🥺🥺

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

باهاش اوکی شدم بعد چند تا دعوا ولی بخاطر زندگیم ازش جدا شدم

خیلی کار خوبی کردی 🥺🥺 انشالله که تو زندگیت به عالی ترین درجات برسی و زندگی پر از شادی داشته باشی بهت افتخار می کنم ❤️❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

میشه بقیشو بگی 🥺🥺

زدیم بیرون روز بعدش باز برگشتیم من باید برمیگشتم شهر خودمون یه کافی زدیم اون روز اونجا نبود یه قلیون کشیدیم وقتی داشتیم حساب میکردیم اومد و گفت میشه آیدی اینستاتو بدی گفتم نه گمشو گفت عه؟در کافه رو بست فقط خودش رفیقاش بودن ترسیده بودم عین سگ بخدا گفتم باشه بیا چته وحشی گرفتش و زدیم بیرون دیگه هی پی ام میداد که اره فیست کیوته بامزه ای خوشم میاد ازت لوزی شکل نیستی قیافت دوس دارم گفتم خب چکار کنم من اصلا خوشم نمیاد ازت مجبوری هم اینستا دادم بت الانم میخوام بلاکت کنم گفت بیا ببینمت بعد بلاک کن بزور راضی شدم رفتم دیدمش وای خیلی طولانیه این ماجرا ولی خب....ازش جدا شدم 🙂

خیلی کار خوبی کردی 🥺🥺 انشالله که تو زندگیت به عالی ترین درجات برسی و زندگی پر از شادی داشته باشی ب ...

خیلی دوسش داشتم خیلی...از همه لحاظ هم اوکی بود ولی خب یه روزی شاید یه جایی برگردم بهش وقتی جدا شدم شایدم موندم رو این زندگی و درستش کردم ولی فعلا تصمیمم اینه زندگی خودم رو تا جایی که توانم رسید درست کنم نشد میرم برای همیشه قربونت برم همچنین❤️

زدیم بیرون روز بعدش باز برگشتیم من باید برمیگشتم شهر خودمون یه کافی زدیم اون روز اونجا نبود یه قلیون ...

مرسی واقعا وقتت رو گذاشتی نوشتی عشقم ❤️❤️ .‌ در مقابل سنت سختی های خیلی زیادی رو کشیدی خدا برات جبران می کنه و یک روز همه این روز ها خاطرات تلخی میشن که ازشون عبور کردی و به خوش بختی دسیدی 🩷💕❤️😍 عذاب وجدان نداشته باش خیلی وقت ها کسایی که انسان هارو به سمت کار هایی که نباید بکشونن  می کشونن به سهم خودشون گناه کارن انشالله یه روز تاپیک بزنی از خوش حالیت